Flux Playing Cards Mărește
Flux Playing Cards
Flux Playing Cards Flux Playing Cards Flux Playing Cards Flux Playing Cards Flux Playing Cards Flux Playing Cards Flux Playing Cards video

FLUX Playing Cards

Cartile de joc Flux exploreaza limitele dintre static si miscare. Au un design al spatelui unic care le face primul pachet de carti animat si adauga o dimensiune in plus miscarilor tale.

Pachetul vine intr-o cutie de plastic care pe o parte arata animatia spatelui iar pe cealalta parte imaginea animata a numelui - FLUX.

Fiecare pachet contine 2 carti din plastic cu linii verticale si orizontale.

Detalii

Acest produs iti aduce 8 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 8 puncte adica un cupon de 4.00 lei.


80.00 lei

Wishlist

Descriere

Produs in colaborare cu Art of Play, printat de USPCC.

Reviews (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Verified purchase

Trippy

O calitate si un finish foarte bun. Pe langa cele 2 carti de plastic care iti fura ochii intr un mod superb, cutia din plastic este cireasa de pe tort: completeaza efectul trippy cand scoti pachetul si scapi de stresul rodajului pe muchii daca esti genul de persoana care are mereu un pachet de carti in buzunar. Suitele monocrome te ajuta foarte mult pt trucuri ce presupun Elmsley count ul sau tehnici asemanatoare. Ca downside, clapetele laterale mi se par un pic fragile si mi e ca s ar rupe in timp daca vrei sa folosesti FLUX ca pachetul tau de baza.
Per total, recomand cu caldura. In special pt cardistry.

Verified purchase

perfecte pentru cardistry

Cartile de joc sunt foarte bune, se misca bine si au un design perfect pentru cardistry. In interior primesti si un card care face o iluzie optica amuzanta pe cutie si pe spatele cartilor de joc. Pentru cei care iubesc cartile de joc este unul dintre cele mai tari pachete.