Pret redus!
Busker Vintage Playing Cards Mărește
Busker Vintage Playing Cards
Busker Vintage Playing Cards Busker Vintage Playing Cards Busker Vintage Playing Cards Busker Vintage Playing Cards Busker Vintage Playing Cards Busker Vintage Playing Cards

Busker Vintage

Un pachet de carti de joc dedicat artistilor strazii din lumea intreaga.

Poate fi un pachet de carti de joc interesant in colectia personala de carti de joc, dar poate fi oferit la fel de bine persoanelor cu spirit artistic sau chiar unui artist al strazii.
 Vezi video

Detalii

Stoc Limitat

Produsele fara reducere beneficiaza de puncte de loialitate.


67.50 lei

-10%

75.00 lei

Wishlist

Descriere

Ii gasim pe strazi impartasind arta lor cu restul lumii. Sunt maestrii ai muzicii, picturii, dansului, actoriei, magiei, comediei, acrobatiilor si aduc un zambet pe fata oamenilor in fiecare zi. Ne ofera un moment in care evadam din rutina zilnica si ne pot da o perspectiva noua asupra vietii. Acest pachet de carti de joc este un elogiu adus artistilor strazii. 

Buskers Original Vintage este o editie limitata printata de United Stated Playing Card Company avand finish-ul Air Cushion.

Au un design nostalgic al vechilor carti de joc clasice din trecut. Cartile regale au ilustratii create manual si infatiseaza cativa artisti ai strazii. Designul de pe spatele cartilor este complicat si simplu in acelasi timp. Daca te uiti cu atentie vei descoperi pictograma care aduce tot design-ul spatelui impreuna.

Carti de joc by Mana Playing Cards, made in USA.

Specificatii

NivelDificultateredus (pentru incepatori)
VarstaRecomandatapeste 3 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews

Descopera alte carti de joc