Contraband Playing Cards by Theory 11 Mărește
Contraband Playing Cards by Theory 11
Contraband Playing Cards by Theory 11 Contraband Playing Cards by Theory 11 Contraband Playing Cards by Theory 11 Contraband Playing Cards by Theory 11 Contraband Playing Cards by Theory 11 Contraband Playing Cards by Theory 11 video

Contraband by Theory 11

Un pachet de carti de joc dedicat secretelor, misterelor si codurilor ascunse.
Amatorii de teorii ale conspiratiei sigur vor aprecia un astfel de pachet, dar nu numai ei. Cartile de joc pot fi folosite la jocuri de carti ca oricare altele, insa vor aduce o nota de mister aparte oricarui joc.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 5 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 5 puncte adica un cupon de 2.50 lei.


59.00 lei

Wishlist

Descriere

Design-ul acestor carti de joc a fost conceput in Regatele Unite de catre Joe White si a fost inspirat de societatile secrete, teoriile conspiratiei si de orice era ascuns oamenilor obisnuiti.
Cutia cartilor si cartile de joc sunt produse in USA. Un secret este ascuns chiar in design: liniile de pe fata interioara a capacului cutiei reprezinta o fata misterioasa. Cutia de culoare neagra cu insertii aurii are forme iesite in relief.
Fiecare carte din pachetul de carti de joc Contraband a fost conceputa de la zero - Asii, Jokerii si personajele regale sunt realizate cu o atentie la detalii exceptionala. 
Carti de joc made in USA.

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Cartile mele preferate

Iubesc toate cartile de joc create de Theory11, dar acestea sunt cele pe care le prefer. Au o grafica superba.