Leonardo (Silver Edition) Mărește
Leonardo (Silver Edition)
Leonardo (Silver Edition) Leonardo (Silver Edition) Leonardo (Silver Edition) Leonardo (Silver Edition) Leonardo (Silver Edition) Leonardo (Silver Edition) video

Leonardo Silver by Art Playing Cards

Un pachet de carti de joc adresat iubitorilor artei lui Leonardo da Vinci.

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 11 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 11 puncte adica un cupon de 5.50 lei.


110.00 lei

Wishlist

Descriere

Fiecare carte din acest pachet de carti de joc este unica si este inspirata din operele de arta ale lui Leonardo da Vinci.
Valetul de Pica
Cunoscut iubitorilor de carti de joc dar si colectionarilor ca si Valetul de Cupa, aceasta carte este inspirata de schita lui Leonardo da Vinci, The Burst of a Warrior in Profile, expusa in The British Museum. Harbaleta de dimeansiuni mari, o inventie nefinalizata, este inspirata dintr-un alt desen al lui Leonardo din caietul de schite The Atlantic Codex (cca 1488).
Dama de Trefla
Designul este inspirat din pachetele de carti din trecut care prezentau Dama de Trefla ca fiind Regina Florilor (the Flower Queen) combinat cu desenul unui cap de femeie necunoscuta, realizat de Leonardo si expus in Galeria de Arta Uffitzi din Florenta.
Asul de Pica
Opera Studiul craniului uman apartinand The Royal Collection de la Buckingham Palace a fost punctul de plecare in realizarea Asului de Pica. Unul dintre desenele lui Leonardo este elementul central al acestei carti. Formele geometrice au fost desenate de catre acesta si publicate in cartea prietenului sau, Luca Pacioli The Divine Proportion.
Regele de Inima Rosie
Infatiseaza un luptator din The Battle of Anghinari. Desi originalul a fost pierdut, Peter Paul Ruben ne ofera o imagine asupra operei originale a lui Leonardo.
Valetul de Caro
Leonardo a fost preocupat in mod deosebit de inventii ale dispozitivelor mecanice. Doua dintre inventiile sale sunt prezentate pe aceasta carte si un exemplu al inscriptionarilor sale realizate in stilul inimitabil in oglinda.
Dama de Inima Rosie
Desenul original este in carbune. Tabloul The Virgin and Child with St. Anne and St. John the Baptist (ca. 1508) este expus in The National Gallery in Londra. Frumusetea sa o reprezinta pe Dama de Inima Rosie. Pisicile sunt preluate dintr-o schita incantatoare a lui Leonardo.
Fundalul cartilor
Fundalul fiecarei carti este un exemplu fin al scrisului de mana secret al lui Leonardo.
Spatele Cartilor
Include una dintre cele mai populare lucrari ale lui Leonardo, The Vitruvian Man expusa in Venetia, Gallerie dell'Accademia.
Joker
Prezinta imaginea unui prizonier cerand indurare regasit in lucrarea Adoration of the Magi.

Carti de joc realizate la standarde de inalta calitate de USPCC.

Reviews (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Verified purchase

Cartile de joc sunt o adevarata opera de arta

Sunt foarte incantat de achizitie. Comanda a ajuns a doua zi, am vorbit in ziua livrarii cu cineva de la magazin care a fost tare dragut si chiar se pricepea.

Verified purchase

FOARTE FRUMOS

Aceste carti de joc sunt nemaipomenite.