Playing Arts Edition Three Mărește
Playing Arts Edition Three
Playing Arts Edition Three Playing Arts Edition Three Playing Arts Edition Three Playing Arts Edition Three Playing Arts Edition Three Playing Arts Edition Three video

Playing Arts Edition Three

Seria de carti de joc Playing Arts a introdus o noua abordare - design-ul fiecarei carti de joc este realizat de cate un artist din intreaga lume si reunit in acelasi pachet de carti de joc. Asta il face o adevarata opera artistica, realizata nu de un artist, ci de 55.
Editia a 3-a ne face sa ne bucuram de culoare si de calitatea exceptionala a cartilor de joc.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 9 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 9 puncte adica un cupon de 4.50 lei.


95.00 lei

Wishlist

Descriere

Un pachet unic, air cushion finish. Made in USA.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

minunat

Este un pachet de carti de joc cu totul si cu totul admirabil. Are o poveste frumoasa, fiecare carte de joc este unica. Am stat minute in sir sa admir fiecare carte si ce a vrut sa spuna autorul. Cat despre calitate, cartile sunt foarte fine, au finisajul acela alunecos care te face sa le tii mereu in mana. Cred ca imi mai iau un pachet sa il tin sigilat :)