Joc de pescuit - Aquanemo - 4 jucatori - Janod Mărește
Joc de pescuit - Aquanemo - 4 jucatori - Janod
Joc de pescuit - Aquanemo - 4 jucatori - Janod Joc de pescuit - Aquanemo - 4 jucatori - Janod Joc de pescuit - Aquanemo - 4 jucatori - Janod Joc de pescuit - Aquanemo - 4 jucatori - Janod Joc de pescuit - Aquanemo - 4 jucatori - Janod Joc de pescuit - Aquanemo - 4 jucatori - Janod video

Papilio Ulysses

Pachetul de carti de joc Papilio Ulysses V3 ii incurajeaza pe toti cei care il tin in mana sa "zboare cu propriile aripi" - "Alis volat propriis"

Fiecare carte de joc a fost modificata pentru a reprezenta stadiile metamorfozei si a zborului unui fluture. Include si un element de predictie pentru magicieni.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 5 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 5 puncte adica un cupon de 2.50 lei.


55.00 lei

Wishlist

Descriere

Printat de USPCC
Cartile de curte, jokerii si cutia au cerneala metalica
Deisgn de Kiran Kuruvithadam
Include 2 jokeri si o carte spate dublu

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)