• Memento Mori Carti de Joc
  • Memento Mori Carti de Joc
  • Memento Mori Carti de Joc
  • Memento Mori Carti de Joc
  • Memento Mori Carti de Joc
  • Memento Mori Carti de Joc

Memento Mori Carti de Joc

60,00 lei

Memento Mori - Carti de joc cu design special si de calitate premium, care se simt bine la mana. Totodata, ne fac sa reflectam asupra unuia dintre cele mai vechi laitmotive: mortalitatea. Chris Ramsay, creatorul cartilor de joc Memento Mori, si-a propus sa prezinte intr-un mod minimalist dar totodata elegant un subiect care a framantat dintotdeauna omenirea: mortalitatea. Design-ul reprezentat de craniile 3D de pe pachet si de pe spatele cartilor si structurile 3D care umplu semnele inima neagra, rosie, caro sau trefla in nuante cromatice care emana profunzime ne transpun intr-o lume virtuala.

Chris Ramsay, creatorul cartilor de joc Memento Mori, si-a propus sa prezinte intr-un mod minimalist dar totodata elegant un subiect care a framantat dintotdeauna omenirea: mortalitatea.
Design-ul reprezentat de craniile 3D de pe pachet si de pe spatele cartilor si structurile 3D care umplu semnele inima neagra, rosie, caro sau trefla in nuante cromatice care emana profunzime ne transpun intr-o lume virtuala.
Cutia este alba, fara scris, infatiseaza in relief un craniu viu colorat (se simte bine cand treci degetele peste el) care este imprimat incepand cu fata, muchia laterala a cutiei si o mica parte pe spatele cutiei de carti de joc. Daca se unesc 3 pachete de carti (unul cu fata, altul cu muchia imprimata si altul cu spatele) se obtine imaginea completa a craniului.Toate cartile de joc din pachetul Memento Mori sunt customizate pastrand linia de structura 3D si culorile pline de viata intr-un evident contrast cu ideea pe care se bazeaza fiecare carte din acest pachet de carti de joc.
Pornind de la ideea centrala a acestui pachet de carti este interesant de mentionat ce se credea in trecut despre cartile de joc: se credea ca acestea au un inteles mistic, ba chiar ezoteric. Suitele erau vazute ca unul dintre cele patru anotimpuri, fiecare carte a suitei reprezinta una din cele 13 faze ale lunii. Faptul ca in pachet sunt 52 de carti de joc este asociat cu saptamanile dintr-un an. Prin urmare, un pachet de carti de joc simbolizeaza un an si prin extensie, poate fi un obiect care sa ne aminteasca faptul ca suntem trecatori pe Pamant.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 6 puncte de loialitate . Cosul tau contine 6 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,00 lei .


Detalii ale produsului

Bicycle
CARDSMEMENTOM

Referinte specifice