PlataPlata card     Detalii Plată 


Plata produselor

Pentru a plati comanda, va punem la dispozitie urmatoarele metode: 

1. Plata in sistem ramburs: Plata o veti face numerar, la livrarea coletului. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii.

2. Plata in Showroom numerar sau card: Plata o veti face la ridicarea coletului din Showroom. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii.

3. Plata online prin card bancar Visa/Mastercard: Tranzactiile online sunt facilitate de catre Netopia MobilPay. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii.

Plata online cu cardul se efectueaza in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care asigura confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul Netopia Mobilpay, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


        Detalii Livrare 


Transport si costuri

Produsele comandate se livreaza in termen de 1-2 zile lucratoare oriunde in tara. O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana.

  • Curier*: UrgentCargus, FANCurier
  • Cost Fan Curier in aria de acoperire: 15.99 LEI
  • Cost UrgentCargus in aria de acoperire: 15.99 LEI
  • Livrare este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 300 LEI**
  • Timp de livrare***: 1-2 zile lucratoare

*Ne rezervam dreptul de a selecta unul din cei doi curieri afisati, pentru optimizarea costurilor de livrare.** valoarea finala a cosului de cumparaturi dupa aplicarea reducerilor in cazul in care acestea exista. ***Timpii de livrare sunt estimati si pot fi prelungiti in functie de conditiile meteo sau volumul de incarcare al curierului in unele perioade, ca de exemplu, perioadele de sarbatori.

Puteti opta pentru Ridicare din Showroom, caz in care nu exista nici un cost asociat livrarii.