Clubul Jucarie si Magie

Lectii de iluzionism pentru copii si pasionati

Inscrie-te in Clubul de magie Jucarie si Magie

Cursuri de magie
Pentru incepatori. Pentru avansati. Copii sau adulti.
Pentru pasionati sau pentru cei curiosi.
 
 

Inscrie-te in clubul nostru

Abonamente disponibile

Pro

350 lei / luna

Este perfect atat pentru incepatori cat si pentru pasionati. Reprezinta un abonament lunar, cu intalniri tematice sustinute alaturi de magicieni profesionisti. Tanarul aspirant va invata dar mai ales isi va consolida cunostintele despre iluzionism.

Marti ora 18:00
Joi ora 18:00

Expert

700 lei / luna

Pachetul tanarului iluzionist. Reprezinta un abonament lunar cu intalniri saptamanale 1 la 1 in care toata atentia unui magician profesionist este indreptata asupra tanarului iluzionist. 


Vom agrea un calendar optim in functie de preferintele dvs.

Starter

100 lei / sedinta

Este perfect pentru a gusta un strop din arta magiei. Reprezinta o sedinta alaturi de alti copii si adolescenti, magicieni in devenire, in care tanarul aspirant nu va invata doar secretul catorva efecte magice ci si cum sa le puna elegant in practica.

Marti ora 18:00
Joi ora 18:00

Locatie 

Sediul magazinului Jucarie si Magie,
in incinta Rin Grand Hotel, et 1, vizavi de receptie

Vitan-Barzesti 7D-7E, Bucuresti
0729557632

Testimoniale

 • "Super tare"

  De mult cautam pentru Andrei o activitate care sa ii trezeaza interesul. Pana la iluzionism am incercat pentru pusti pictura, dans, cursuri de mestesugarit dar se pare ca i-am trezit interesul cu magia. Este atat de entuziasmat si pe noi ne bucura ca avem acum langa noi un mic magician. Cu siguranta vom reveni!

  Ionut
  Tatal lui Andrei
 • "Felicitari"

  Am invatat foarte multe trucuri si sunt foarte fericit ca am participat la cursul de magie. Exersez trucurile in fiecare zi si abia astept sa mai vin.

  Cosmin
  Participant Intro Magic
 • "Ne-am simtit minunat"

  Intotdeauna am considerat ca aceasta arta este adresata mai mult baietilor. Se pare ca m-am inselat. Roxana este absolut indragostita de trucurile magice. Si nu doar sa priveasca. Exerseaza in fiecare zi si noi ne bucuram sa vedem ca a prins atat de repede miscarile invatate la curs. Bravo echipei!

  Andreea
  Mama Roxanei
 • "Profesionisti"

  Am ramas placut impresionat sa descopar un loc magic in mijlocul Bucurestiului. Sincer credeam ca doar in afara Romaniei voi putea sa aprofundez pasiunea pentru cartile de joc.  Inainte de a ajunge la curs am invatat mai mult pe youtube si din tutoriale online. Ma bucur ca in sfarsit am un loc in care sa exersez cu adevarati profesionisti.

  Alin
  Participat la Cardistry