Clubul Jucarie si Magie

Lectii de iluzionism pentru copii si pasionati

Inscrie-te in Clubul de magie Jucarie si Magie

Cursuri de magie

Pentru incepatori, avansati, copii sau adulti

Pentru pasionati sau pentru cei curiosi
 

Abonamente disponibile incepand cu Februarie 2019

INTRO MAGIC

Atelier de magie pentru copii
350 lei / luna

Recomandat pentru copiii intre 7 si 12 ani care sunt atrasi de trucurile de magie sau care sunt curiosi si vor sa invete lucruri noi. Alaturi de echipa noastra de magicieni profesionisti, acestia vor invata trucuri de magie dar si cum sa le prezinte intr-un mod artistic.

Atelierele de realizeaza in grupuri de maxim 8 copii, coordonati de magicieni profesionisti, la sediul Jucarie si Magie.

Abonamentul este pentru o luna si cuprinde 2 sedinte saptamanale, in total 8 sedinte, cu posiblitate de prelungire. Inscrierile se pot realiza in orice moment completand formularul de mai jos sau la telefon 0729557632. Plata se face la prima sedinta pentru intreaga luna. Se poate achita separat pe sedinta, costul unei sedinte este de 60 lei.

Marti ora 18:00
Joi ora 18:00

CARD MAGIC

Trucuri cu carti de joc
750 lei / luna

Participantii vor invata efecte cu carti de joc, tehnici de baza dar si avansate. Interactiunea cu magicienii experiementati din echipa noastra va face diferenta fata de tutorialele care se gasesc in mediul online. Este recomandat persoanelor peste 13 ani.

Atelierele de realizeaza in grupuri de maxim 4 persoane, coordonate de magicieni profesionisti, la sediul Jucarie si Magie.

Abonamentul este pentru o luna si cuprinde 1 sedinta saptamanala, in total 4 sedinte, cu posibilitate de prelungire. Inscrierile se pot realiza in orice moment completand formularul de mai jos sau la telefon 0729557632. Se poate achita separat pe sedinta, costul unei sedinte este de 250 lei.

Miercuri ora 18:00

EXPERT MAGIC

Atelier personalizat

Consta intr-un atelier in care toata atentia unui magician profesionist este indreptata asupra ta. Durata este de 1 luna, 4 sedinte in total, cu posibilitatea de prelungire.

Vrei sa incepi sa inveti efecte de iluzionism sau vrei sfaturi pentru a te imbunatati? Vrei sa iti imbunatatesti prezentarea efectelor pe care tehnic le cunosti dar nu iti iese cand ai un public mai mare?Atunci alegerea acestui atelier personalizat este ceea ce iti trebuie!  

Vom agrea un calendar optim in functie de preferintele dvs.

Sediul magazinului Jucarie si Magie, in incinta Rin Grand Hotel, et 1, vizavi de receptie, Vitan-Barzesti 7D-7E, Bucuresti
0729557632

Testimoniale

 • "Super tare"

  De mult cautam pentru Andrei o activitate care sa ii trezeaza interesul. Pana la iluzionism am incercat pentru pusti pictura, dans, cursuri de mestesugarit dar se pare ca i-am trezit interesul cu magia. Este atat de entuziasmat si pe noi ne bucura ca avem acum langa noi un mic magician. Cu siguranta vom reveni!

  Ionut
  Tatal lui Andrei
 • "Felicitari"

  Am invatat foarte multe trucuri si sunt foarte fericit ca am participat la cursul de magie. Exersez trucurile in fiecare zi si abia astept sa mai vin.

  Cosmin
  Participant Intro Magic
 • "Ne-am simtit minunat"

  Intotdeauna am considerat ca aceasta arta este adresata mai mult baietilor. Se pare ca m-am inselat. Roxana este absolut indragostita de trucurile magice. Si nu doar sa priveasca. Exerseaza in fiecare zi si noi ne bucuram sa vedem ca a prins atat de repede miscarile invatate la curs. Bravo echipei!

  Andreea
  Mama Roxanei
 • "Profesionisti"

  Am ramas placut impresionat sa descopar un loc magic in mijlocul Bucurestiului. Sincer credeam ca doar in afara Romaniei voi putea sa aprofundez pasiunea pentru cartile de joc.  Inainte de a ajunge la curs am invatat mai mult pe youtube si din tutoriale online. Ma bucur ca in sfarsit am un loc in care sa exersez cu adevarati profesionisti.

  Alin
  Participat la Cardistry