High Victorian

55,00 lei

Inspirat de stilul complex, uimitor al Erei Victoriene. Fiecare element al acestui pachet de carti de joc a fost creat de la zero cu o atentie extraordinara la detalii.Cutia iti fura privirea, cartile de joc, Asii si Jokerii sunt imprimati de spiritul victorian.

Unul dintre cele mai elegante pachete de carti de joc.Brand Theory11, Made in USA

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

Theory11
HIGHVICTORIANS

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

Extraordinare

De la inceput, de la atingerea cutiei, pachetul ne surpinde prin texturile deosebite si embosarea acesteia.<br /> <br /> Culorile sunt echilibrate, cu un rosu usor spre visiniu, de o intensitate optima.<br /> <br /> Utilizarea unor imagini simbolice in locul personajelor, le adauga mai multa prestanta si identitate, fata de alte optiuni.<br /> <br /> Cele 2 carti Joker sunt identice, singura diferenta fiind culoarea (una pe rosu, cealalta pe negru), iar modul de colorare a celor 4 simboluri ale suitelor, confera iluzia gravurii, determinand iubitorii de carti de joc sa il considere intr-o clasa aparte.<br /> <br /> Imaginea de pe verso accentueaza impactul pe care il produce acest pachet, nu doar la prima vedere, ci si pe parcursul utilizarii, intr-un mod uimitor, care te face sa iti doresti sa acorzi atentie fiecarui detaliu.<br /> <br /> Recomand cu placere acest pachet tuturor!