Monarch by Theory 11

55,00 lei
Livrare in 24h

Cartile de joc Monarch sunt speciale.Inspiratia acestui pachet de carti de joc a fost data de monarhie si tot ce implica aceasta: traditie, eleganta, putere, intrigi. Imaginati-va cum ar fi sa va jucati cu prietenii folosind acest pachet de carti de joc ...

Cartile de joc Monarch by Theory11 au fost folosite in filmul Now You See Me.Designul elegant al cutiei de culoare neagra este inconjurat de o folie aurie cu aspect vintage. Cartile se simt la mana la fel de bine precum arata.Carti de joc made in USA si au semnatura Premium 909 Finish.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

Theory11
MONARCHS

Referinte specifice

Review-uri (3)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Achizitie verificata

servicii premium, livrare a doua zi, cartile de joc sunt fantastice

servicii premium, livrare a doua zi, cartile de joc sunt fantastice

Achizitie verificata

Recomand

Ma bucur ca am adaugat aceste carti de joc in colectia mea.<br /> In primul rand am fost surprins ca exista un magazin de carti de joc in Bucuresti! Ca pasionat mi-a fost greu sa aleg din raftul plin de modele ... Servicii excelente si produse de calitate.

Achizitie verificata

F multumit

Foarte multumit de cartile de joc, aluneca bine si arata super tare. r<br /> Livrarea si serviciile jucariesimagie sunt excelente. Nota 10.