Banshees: Cards for Throwing

70,00 lei
Livrare in 24h

Banshees sunt incredibile. Au fost create de catre Jason Brumbalow si sunt visul oricarui pasionat de aruncatul cartilor de joc in stil profesionist. Pe langa pachetul de carti pentru aruncat ai acces la 10 minute de instructiuni online chiar de la detinatorul recordului mondial la aruncatul de carti.

Sunt carti de joc special create pentru cei pasionati de Card Throwing. Atentie, chiar daca sunt realizate dintr-un material foarte rezistent ele nu sunt chiar indestructibile. Daca impactul este foarte puternic ele pot fi totusi afectate in colturi.Made in USA

1
Ultimele produse in stoc

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 7 puncte de loialitate . Cosul tau contine 7 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 3,50 lei .


Detalii ale produsului

BANSHEES

Referinte specifice

Review-uri (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Achizitie verificata

Superbe, rezistente si fix ce trebuie

Super rezistente (au zburat de cateva ori la viteza mare in perete, nu s-au indoit colturile momentan)<br /> Poti taia lejer morcov, castraveti etc sau sa le infigi in scartaietoare (acuratete sa ai ca restul..)<br /> <br /> Ca si avertisment, nu aruncati inspre oameni ca se ajunge la sange (proprie experienta) <br /> <br /> Per total, mega multumit!

Achizitie verificata

Great deck if you like cards throwing

I visited the magic shop in bucuresti specially to buy this deck and I was very impressed with the service and with the variety of playing cards. I highly recommend. Banshees deck is exactly as in the movie, gorgeous.