Magic Math Sticks Mărește
Magic Math Sticks

Magic Math Sticks

Cu o componenta educativa care ajuta la atragerea copilui in exersarea aritmeticii, acest truc face ca invatarea sa devina magica. Operatia de adunare va fi realizata intr-un mod inedit cu tijele de lemn magice. Copii vor adora matematica si magia deopotriva!

 Vezi video

Detalii

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 8 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 8 puncte adica un cupon de 4.00 lei.


80.00 lei

Wishlist

Descriere

Magicianul prezinta publicului patru tije din lemn folosite in scoala elementara pentru invatarea aritmeticii. Pe fiecare dintre cele patru laturi ale tijei din lemn sunt scrise patru numere. Spectatorul aranjeaza tijele cum doreste si este rugat sa calculeze suma cifrelor inscrise pe laturi. Inainte ca acesta sa inceapa calculele, magicianul prezice cu puterea sa magica rezultatul. Trucul poate fi repetat de nenumarate ori. In mod miraculos, magicianul poate sa prezica si suma numerelor aflate pe spatele tijelor.

Cele 4 tije din lemn de artar au cinci centrimetri lungime si latime 1,3 centimetri iar prezentarea poate fi facuta cu 1, 2, 3 sau chiar cu toate cele 4 tije. Fiecare numar este inscris pe lemn iar aspectul lor simplu le face sa para instrumente pentru scolari si nu elemente de iluzionism.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 6 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)