Predict a Colour Mărește
Predict a Colour
video

Predict a Colour

Magicianul scrie o predictie pe o hartie, o impatureste si o ofera spectatorului sa o tina in siguranta. Scoate niste jetoane care au culori diferite pe ambele fete. Spectatorul trebuie sa puna jetoanele unul peste altul avand grija ca partea de sus a jetonului sa aiba aceeasi culoare cu partea de jos a jetonului care urmeaza. Cand termina jetoanele, magicianul arata predictia facuta la inceput - el va predice culoarea de jos a primului jeton si culoarea de sus a ultimului jeton desi spectatorul a fost liber sa le puna in ce ordine doreste. 
Un efect de mentalism pe care il pot face si cei mai mici magicieni.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 2 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 2 puncte adica un cupon de 1.00 lei.


25.00 lei

Wishlist

Descriere

Un efect de buzunar pe care il poti tine cu tine mereu, se poate realiza de mai multe ori aceleiasi audiente.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 8 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)