Truc magic copii Magic Cookie

35,00 lei
Livrare in 24h

Un truc magic pentru copii dar si pentru adulti care te lasa mut de uimire, mai ales pentru ca se realizeaza cu .. biscuiti. Magicianul musca dintr-un biscuite, se gandeste putin, sufla peste biscuitele muscat si instant acesta se reface, intreg ca la inceput.

Efect:Magicianul deschide un pachet de biscuiti Oreo si mananca unul. Apoi mai ia un biscuite si ia numai o muscatura. Spectatorii pot vedea clar cum biscuitele nu mai este intreg. Apoi, magicianul sufla incet peste biscuitele muscat si acesta se intregeste instant.Este un efect magic care poate fi realizat instant si oriunde, fara pregatire sau decor special.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 3 puncte de loialitate . Cosul tau contine 3 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 1,50 lei .


Detalii ale produsului

MAGIC

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 3 ani+

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

amuzant

Am fost curiosi si am mers la magazinul de magie intr-o sambata. Este un loc special si chiar si eu ca adult am ramas impresionata si nu as mai fi plecat. Personalul este extrem de amabil si prezinta trucurile ca si cum ar face un spectacol. Am luat mai mult truculete printre care si acest biscuite care arata ca un oreo. Cel mic este foarte amuzant si il face intr-una. Pentru parinti, recomand o vizita in acest magazin de magie impreuna cu copiii. Este fascinant.