Jumbo Champagne Card Stage by Astor Mărește
Jumbo Champagne Card Stage by Astor
Jumbo Champagne Card Stage by Astor video

Jumbo Champagne Card Stage by Astor

Un efect marca Astor perfect atat pentru scena cat si pentru close-up. Puteti vizualiza intregul efect in videclipul atasat.

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 23 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 23 puncte adica un cupon de 11.50 lei.


235.00 lei

Wishlist

Descriere

Efect: 
Magicianul cere spectatorului sa semneze o fotografie cu o sticla de sampanie si cu un pahar gol. Spectatorul este rugat sa aleaga o carte la intamplare dintr-un pachet. Ca prin magie cartea aleasa de spectator va apre pe fotografia semnata anterior. Fotografia poate fi pastrata de spectator ca si suvenir.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)