Joker Ball and Tube Small by Mr Magic Mărește
Joker Ball and Tube Small by Mr Magic
Joker Ball and Tube Small by Mr Magic video

Joker Ball and Tube Small by Mr Magic

Un truc de magie amuzant si uimitor totodata. Recomandat pentru spectacole de copii si nu numai. Instrumentele sunt suficient de mari pentru ca efectul sa fie realizat pe scena.

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 12 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 12 puncte adica un cupon de 6.00 lei.


120.00 lei

Wishlist

Descriere

Efect: Magicianul atrage atentia asupra unui tub pe care sunt imprimate 3 mingi de culoare rosie, galbena si verde. Cand ridica tubul, in interior mai este un tub mai mic transparent care are in interior 3 mingi, rosie, galbena si verde. Scoate mingiile si acopera tubul transparent cu cel imprimat. Introduce una cate una mingiile, prima mingea verde, apoi mingea galbena si la final pe cea rosie. Cand ridica tubul imprimat, in tubul transparent mingile sunt in alta ordine fata de cea in care au fost introduse - mingea rosie va fi prima de jos. Desi magicianul repeta operatiunea, rezultatul va fi acelasi. 

Magicianul face sa dispara bila rosie si pune in tub numai bila verde si pe cea galbena. Cand ridica tubul imprimat alaturi de cele 2 bile va aparea si bila rosie in partea de jos.

Este un efect amuzant care poate fi folosit in lectii de educatie rutiera.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 10 ani
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)