Magical Plunger (2016) by Tenyo

130,00 lei
Livrare in 24h

Un nou truc marca Tenyo din 2016 ne surprinde! Folosind un obiect casnic in miniatura se pot face trucuri haioase dar si spectaculoase.

Un piston misterios iti gaseste cartea!Cand acest truc a fost lansat toti magicienii i-au adus numai laude. Este o rutina unica, distractiva si foarte usor de realizat. Cutia include:Un mini pistonUn pachet de carti marca Bicycle sigilatUn obiect specialInstructiuniIata ce poti realiza cu Magical Plunger:1.Prezinta spectatorului un pachet de carti Bicycle2.Aliniaza 4 carti in fata spectatorului si prezinta-i Pistonul Magic ce are puterea de a ridica nu doar 1 carte si chiar toate 4 in acelasi timp3.Foloseste Pistonul Magic pentru a ridica cartile una dupa alta.4.Ca prin magie cartile vor fi ridicate fara nici cel mai mic efort din partea ta.Rutina poate fi continuata astfel :1.Roaga spectatorul sa spuna un numar la alegere intre 1 si 102.Prezinta-i posibilitatile clasice de numarare a cartilor mentionand insa ca doar un magician si un Piston Magic vor putea ridica exact numarul ales de carti3.Preseaza pistonul pe pachet4.Ca prin magie cartile ridicate vor fi exact in acelasi numar ales de spectatorIar magia nu se opreste aici1.Roaga spectatorul sa aleaga o carte si sa o returneze in pachet dupa care acesta este amestecat2.Magicianul il roaga pe spectator sa incerce sa se gandeasca exact la cartea aleasa3.Intr-o nota amuzanta va fixa Pistonul Magic pe fruntea spectatorului4.Dupa un mic timp de reflexie Pistonul Magic va putea ridica aproape jumatate de pachet, acesta fiind taiat exact la cartea pe care a ales-o spectatorulTenyo este unul din cele mai cunoscute nume in domeniul magiei. Tenyo Magic Company a fost fondata in Shokyokusai Tenyo in Japonia in anul 1940. Akira Yamada a continuat legenda si inca din anii 1960 japonezii de la Tenyo Ltd s-au specializat pe inventii exceptionale in acest domeniu, creand iluzii spectaculoase. Datorita faptului ca fiecare iluzie Tenyo este asociata unei anumite perioade de comercializare, produsele Tenyo au devenit foarte repede indragite de colectionari.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 13 puncte de loialitate . Cosul tau contine 13 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 6,50 lei .


Detalii ale produsului

Tenyo
TMAGICALPL

Fisa tehnica

Dificultate medie
Varsta 3 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)