Magic Memo Pad, Tenyo

140,00 lei
Livrare in 24h

Stiai ca si desenele pot fi magice? Deseneaza pe Magic Memo Pad si uimeste-ti prietenii facand sa dispara o moneda pusa pe desen.

Magic Memo Pad de la Tenyo MagicTenyo este unul din cele mai cunoscute nume in domeniul magiei. Tenyo Magic Company a fost fondata in Shokyokusai Tenyo in Japonia in anul 1940. Akira Yamada a continuat legenda si inca din anii 1960 japonezii de la Tenyo Ltd s-au specializat pe inventii exceptionale in acest domeniu, creand iluzii spectaculoase. Datorita faptului ca fiecare iluzie Tenyo este asociata unei anumite perioade de comercializare, produsele Tenyo au devenit foarte repede indragite de colectionari.Efect:Cu aceasta iluzie poti face sa dispara intr-un mod miraculos o moneda plasata pe un desen facut pe carnetelul magic. Imediat dupa disparitia miraculoasa, poti sa rupi foaia din carnetel si sa o dai spectatorilor. Iluzia magica are la baza un proces special si de aceea poti sa il prezinti avand  un efect vizual garantat care arata cu adevarat magic.De asemenea, pentru un efect si mai puternic poti folosi orice carnetel obisnuit de notite. Pot fi folosite orice tip de monede.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 14 puncte de loialitate . Cosul tau contine 14 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 7,00 lei .


Detalii ale produsului

Tenyo
TMAGICMEMOPAD

Fisa tehnica

Dificultate mare
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (0)