Haunted Key Deluxe Mărește
Haunted Key Deluxe
video

Haunted Key Deluxe

Haunted Key, in traducere Cheia Bantuita, este un clasic al iluzionismului si pe buna dreptate, pare a fi chiar magie pura.
Acum si in varianta Deluxe!

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 8 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 8 puncte adica un cupon de 4.00 lei.


85.00 lei

Wishlist

Descriere

Imagineaza-ti ca asezi incet in mana, o cheie veche de zeci de ani si fara nici un fir invizibil, fara magneti sau aparate electronice avansate vei putea sa o faci sa se miste la comanda ta.
Se va intoarce instant la 180 de grade!
Mai mult, vei putea sa o oferi spre a fi inspectata de catre spectatori!

BONUS!
In pachet vei regasi si un tutorial in limba engleza cu mai multe efecte pe care le poti realiza. In acest tutorial vei inva anumite efecte pentru care este posibil sa ai nevoie si de alte accesorii pentru a putea realiza toate efectele prezentate. 

Specificatii

NivelDificultateredus (pentru incepatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)