Reducere
Deck To Anything by SansMinds Creative Lab Mărește
Deck To Anything by SansMinds Creative Lab
video

Deck To Anything by SansMinds Creative Lab

Iti plac trucurile cu carti de joc? Atunci ai nevoie de acest efect care se potriveste de minune pentru o inchidere de neuitat!
Se poate intampla in mana spectatorului: poti sa faci sa dispara un pachet de carti, sa transformi cartile de joc in bombonele sau sa transformi tot pachetul in carti de vizita sau in brand-ul firmei pentru care faci show-ul. Orice obiect mic poate aparea in mana spectatorului!

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Produsele fara reducere beneficiaza de puncte de loialitate.


139.50 lei

-10%

155.00 lei

Wishlist

Descriere

Vei primi:
1 pachet cu instrumente gimmick (va fi necesar sa le asamblezi)
1 DVD cu instructiuni

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)