Color Changing Ball to Jumbo Square Mărește
Color Changing Ball to Jumbo Square

Color Changing Ball to Jumbo Square

Trucurile de magie cu sponge balls sunt unele dintre cele mai iubite si pline de surprize. Mingiutele de burete foarte moale apar si dispar de unde nu te astepti, dar mai mult, se transforma in alte forme geometrice.


 Vezi video

Detalii

Disponibil in curand

Acest produs iti aduce 3 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 3 puncte adica un cupon de 1.50 lei.


33.00 lei

Wishlist

Descriere

Magicianul arata o mingiuta rosie si o pune in mana sa stanga. Intreaba spectatorul in care mana este mingiuta rosie? Evident ca te gandesti ca in mana stanga, insa cand magicianul deschide pumnul, in mana stanga apare un patrat mare rosu de 6.35 cm.

Daca te gandeai ca mingiuta rosie e in mana dreapta ... magicianul iti arata si mana dreapta, insa supriza! In mana dreapta este o mingiuta de culoare neagra. Si oare unde este mingiuta rosie? Uimitor, a sarit in buzunarul magicianului!

Setul contine intrumentele necesare pentru a realiza efectul de mai sus (2 mingiiute si un patrat de burete moale) dar cu imaginatie pot fi obtinute si efecte extinse.

Un produs marca Gosh Magic.

Video de mai jos este exemplificativ pentru a se intelege mai bine efectul. Poate contine si alte instrumente care nu sunt incluse in setul Color Changing Ball to Jumbo Square.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 3 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews

Vrei sa treci la alt nivel? Incearca gama Tenyo