Joc educativ de mimica cu carti de joc Misonimo Mărește
Joc educativ de mimica cu carti de joc Misonimo
Joc educativ de mimica cu carti de joc Misonimo Joc educativ de mimica cu carti de joc Misonimo Joc educativ de mimica cu carti de joc Misonimo

Joc educativ de mimica cu carti de joc Misonimo

Joc de mimica cu carti de joc

Recomandat copiilor 4+

Numar jucatori: de la 3 la 4

Contine 40 de carti de joc imprimate cu actiuni de mimica si sunete

Miza jocului: Trebuie sa fii primul care strange 10 carti de joc.

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 5 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 5 puncte adica un cupon de 2.50 lei.


50.00 lei

Wishlist

Descriere

Regulile jocului:

Toate cartile sunt plasate pe masa in teanc. Cel mai tanar jucator din grup incepe jocul iar directia in care se joaca este sensul acelor de ceasornic. Primul jucator ridica o carte si o arata numai urmatorului jucator – acesta trebuie sa le dea celorlalti indicii cu privire la ce este imprimat pe cartea de joc. Cel care a ridicat primul cartea decide daca grupul a ghicit. Daca unul dintre participanti a ghicit, atunci cartea de joc este pastrata de cel care a dat indiciul prin mimica sau sunete. Daca nimeni nu a ghicit, cartea este pusa inapoi in teanc si jocul continua cu urmatorul jucator. Activitatile sau sunetele de pe cartile de joc au o latura educativa, astfel copii se vor distra dar isi vor consolida si cunostintele.

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 4 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)