Joc Foodie Games - Burger Balance Mărește
Joc Foodie Games - Burger Balance

Joc Foodie Games - Burger Balance

Utilizeaza-ti imaginatia pentru a fi cat mai competitiv si rautacios. Distractia este garantata! 

Construieste cel mai trasnit cos de cumparaturi in functie de scenariul ales si motiveaza alegerile facute printr-o poveste amuzanta!

Detalii

Disponibil imediat.

Stoc Limitat

Acest produs iti aduce 7 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 7 puncte adica un cupon de 3.50 lei.


70.00 lei

Wishlist

Descriere

Jocul contine:

  • 400 Item Cards, carti de joc cu obiecte ce pot fi cumparate si pretul lor.
  • 100 Situation Cards, carti de joc cu diferite scenarii, situatii, ocazii pentru oferirea unui cadou.
  • 50 Transaction Trap Cards, carti de joc cu diferite reguli de care trebuie sa se tina cont atunci cand se cauta cadoul cel mai amuzant.
  • instructiuni.


Pregatirea jocului:

Cartile Item se amesteca si se impart cate 10 fiecarui jucator. Restul cartilor de joc Item se aseaza in centrul mesei de joc, cu fata in jos. 

Cartonasele Situation Card si Tranzaction Trap se aranjeaza in 2 coloane separate si se aseaza langa Idem Cards.


Stabiliti inainte de inceperea jocului cate runde veti juca! 

Recomandat: 10 runde.


Reguli: 

Jocul incepe cu cel mai risipitor jucator. Acesta trebuie sa roteasca discul din lemn (Transaction Trap Token).

Daca pica fata goala, runda se desfasoara normal, fara a extrage un Tranzaction Trap Card.

Daca pica simbolul cos de cumparaturi, runda va include Tranzaction Trap Card, o capcana, o conditie ce trebuie respectata de toti jucatorii. 


  • Runda fara Tranzaction Trap Card: Jucatorul care a rotit tokenul, extrage o carte din coloana Situation Cards, citeste cu voce tare textul si o aseaza cu fata in sus, in centrul mesei de joc.Toti ceilalti jucatorii trebuie sa aleaga cate 3 carti Items din cele 10, pentru a realiza un cadou cat mai trasnit, cat mai amuzat. 


  • Runda cu Tranzaction Trap Card: Jucatorul care a rotit tokenul, extrage cate o carte din coloanele Situation Cards si Tranzaction Trap, le citeste cu voce tare textul si le aseaza cu fata in sus, in centrul mesei de joc.Toti ceilalti jucatori trebuie sa propuna un cadou, format din 3 lucruri, in functie de situatia data dar sa respecte si regula impusa de TRANSACTION CARD. Cadoul trebuie sa fie cat mai amuzant posibil. (Daca in timpul rundei unul sau mai multi jucatori nu detin carti care se raspecte regula impusa de Tranzaction Trap, ei pot sa le dea jos si sa extraga alte carti din coloana ITEMS.)


Cartile se aseaza pe masa cu fata in sus, asfel incat sa poata fi vazute. Jucatorii vor prezenta pe rand cadourile alese, explicand motivele si ideile de la care au pornit.

Jucatorul care a rotit tokenul alege cel mai trasnit sau cel mai potrivit cadou pentru situatia data. Jucatorul care l-a propus castiga runda si pastreaza cartonasul Situation Card.

La finalul fiecarei runde, jucatorii trag cate 3 carti de joc din coloana ITEMS, asfel incat fiecare sa detina 10 carti.

Cartile date jos se amesteca si se pun la baza coloanei.


Jocul continua cu urmatoarea runda care va incepe cu persoana din stanga primului jucator si tot asa pana la epuizarea rundelor stabilite.


  • Runda finala: Jucatorii nu mai extrag alte carti din coloana ITEMS si trebuie sa foloseasca toate cartile ramase in mana pentru a realiza un cadou insotit de o poveste, o motivare cat mai amuzanta.Dimensiuni cutie 21 x 13 x 7 cm

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)