Puzzling Professors 4 x Metal Set Mărește
Puzzling Professors 4 x Metal Set

Puzzling Professors 4 x Metal Set

Maestri inteligenti si vicleni, ne-am retras in laboratoare secrete pentru a cauta cele mai bune puzzleuri de pe glob. Acum le poti avea si tu. Gasirea solutiilor presupune asimilarea unor informatii esentiale din domenii diferite (Matematica, Desen, Biologie, Istorie, Geografie, Filosofie, Fizica, Geometrie etc)

Detalii

Disponibil in curand

Acest produs iti aduce 5 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 5 puncte adica un cupon de 2.50 lei.


59.99 lei

Wishlist

Descriere

Include:
Testul Ghiarele - Profesorul Brain Baffler

Realizat de Profesorul Brain Baffler (Vicleanul), acest puzzle este unul dintre cele mai interesante deoarece imbinarea pieselor se poate face prin 2 metode total diferite. Provocarea este sa descoperi ambele metode de a separa si a monta la loc piesele puzzle-ului, fara ezitari.

Testul Clestele - Profesorul Mind Muddler

Realizat de Profesorul Mind Muddler (Minte intortocheata), este singurul puzzle din aceast set care include un "drum inchis". Vei intelege despre ce este vorba cand te vei bloca! Cele 2 piese trebuie separate si apoi imbinate la loc in forma initiala.

Testul Piramida - Profesorul Sense Sizzler

Realizat de Profesorul Sense Sizzler, este singurul puzzle din colectie format din 2 piese diferite, ce presupune doar 2 miscari pentru a-l rezolva. Te avertizam ca nu este usor sa separi cele 2 piese si apoi sa le imbini la loc.

Testul Scadurele - Profesorul Egg Head

Realizat de Profesorul Egg Head (cap de ou) - singurul capabil sa foloseasca funii in proiectul sau, acest puzzle iti va testa coordonarea si logica. Ai grija sa nu te incurci! Cele 2 inele trebuie separate si apoi legate la loc...fara a rupe funia.

Obiectiv: Separa toate piesele si monteaza-le la loc, in forma initiala.

Solutia este inclusa in pachet.
Dificultate de la 1 la 4
Dimensiune ambalaj: 21 x 21 x 4 cm
Varsta recomandata: 6-99 ani


Specificatii

VarstaRecomandatapeste 6 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)