Aquadoodle Peppa Pig doodle bag - Set de calatorie Mărește
Aquadoodle Peppa Pig doodle bag - Set de calatorie
Aquadoodle Peppa Pig doodle bag - Set de calatorie Aquadoodle Peppa Pig doodle bag - Set de calatorie Aquadoodle Peppa Pig doodle bag - Set de calatorie

Aquadoodle Peppa Pig doodle bag - Set de calatorie

Este setul perfect pentru copiii care il iubesc pe Peppa Pig si carora le place sa deseneze. Cu acest set format din pix care se umple cu apa si suportul in forma de carte Peppa Pig, copiii vor desenea cu apa fiind inspirati de imaginile cu personajul lor preferat de pe marginea cartii. Cand apa se usuca, vor desena iar si iar. Este creat special pentru a putea fi luat oriunde: in masina, in parc, la bunic, etc.

Setul contine pix si cartea speciala cu 2 pagini.

Acum desenul este permis! Fara murdarie, pete pe covor sau pe hainute! Copiii deseneaza cu apa!

Detalii

Disponibil imediat.

Acest produs iti aduce 11 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 11 puncte adica un cupon de 5.50 lei.


115.00 lei

Wishlist

Descriere

Suportul in forma de carte are 2 suprafete pe care copiii pot desena. Deseneaza pe o parte si cat timp apa se usuca si desenele dispar, deseneaza pe cealalta parte. 

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 18 luni
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.
RecomandareNu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)