• Set de Magie Cutia Misterioasa Marvins Magic
  • Set de Magie Cutia Misterioasa Marvins Magic
  • Set de Magie Cutia Misterioasa Marvins Magic
  • Set de Magie Cutia Misterioasa Marvins Magic

Set de Magie Cutia Misterioasa Marvins Magic

249,00 lei
Livrare in 24h

Setul de Magie Cutia Misterioasa Marvins Magic (Magic Mystery Box) este o trusa deosebita fata de tot ce se gaseste in comert in acest moment.
Cuprinde o superba colectie de trucuri de magie perfecte pentru copiii care vor exploreze lumea minunata a iluzionismului. Trucurile sunt usor de invatat iar instrumentele cuprinse in trusa de magie sunt perfecte pentru a fi folosite de copii si ca jucarii (cum ar fi papusa de mana in forma de iepuras magician). 
In plus, cutia de carton in care vin trucurile este la randul ei un truc de magie folosit chiar de magicieni celebri pe scena. 
De aceea, spunem ca este o trusa completa, pe care copilul o va folosi indelung.
Cuprinde: Cartea Magica, trucuri cu carti de joc, Bagheta magica, litere stikers pentru a personaliza trusa, iluzii, trucul vedere patrunzatoare, puzzle magic, esarfele care se schimba instant, vaza si bila, cutia fantastica, iepure de plus papusa de mana si multe alte obiecte speciale.

Setul are instructiuni video fara cuvinte ce pot fi intelese si de copiii mai mici si accesate foarte usor prin intermediul aplicatiei gratuite Marvins Magic.

Daca vrei un set de magie de calitate pe care copilul sa il foloseasca si sa execute pas cu pas toate trucurile incluse, atunci alege aceasta trusa. Este speciala, de calitate si cu trucuri pe care nu le regasesti in orice set.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 24 puncte de loialitate . Cosul tau contine 24 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 12,00 lei .


Detalii ale produsului

MME0143

Fisa tehnica

Varsta 6 ani+

Referinte specifice