• Tarantula II Yigal Mesika
  • Tarantula II Yigal Mesika
  • Tarantula II Yigal Mesika

Tarantula II Yigal Mesika

395,00 lei
Livrare in 24h

Instrumentul Tarantula II este mai rafinat, mai spectaculos, extrem de manevrabil!
Poate fi folosit pentru levitatii si trucuri de mentalism.
Vestitul Magician Dynamo a numit-o “O inovatie incredibila”, japonezul Cyril “Tarantula II este un geniu magic”, Dan White “Inca o data, Yigal a dus magia la noi culmi”.

Cand Tarantula a fost prezentata lumii magicienilor, acestia au numit-o “cea mai incredibila inventie pentru levitatie al tuturor timpurilor!”. Dupa 7 ani de munca pentru a-i aduce imbunatatiri si fine-tunning, Tarantula it’s back si e mai buna ca niciodata!!!

Caracteristici noi:
- Baterie reincarcabila o data la 50 de utilizari. Deci nu mai sunt costuri cu bateriile!
- Poti bloca si debloca instant motorasul in orice moment doresti. Motorasul este silentios si tine firul la tensiunea corecta.
- Tehnologie Soul care iti permite sa performezi hands free.
- Designul stealth este mai intuitiv, mai confortabil si foarte usor de stapanit.

Vei primi un tutorial special pregatit de Yigal Mesika din care vei invata efecte noi, indicii de prezentare, aspecte de ordin psihologic care te vor ajuta sa realizezi efecte cu totul spectaculoase. Atat amatorii cat si magicienii profesionisti vor ramane uimiti de prezentarea realizata de Mesika.

Efectele pe care le vei invata: Floating Candy/Lifesaver, Hover-Ring, Haunted Pack, Floating Bill, Magnetic Bill, Bonus PK Touches

Cu Tarantula II poti produce magie oricand, oriunde si in orice conditii de iluminare. Poti crea efecte cu mainile goale, fara a purta haine sau obiecte speciale. Magia se intampla “sub nasul spectatorului” si poti sa ai reprezentatia chiar daca esti inconjurat. Posibilitati nelimitate, cu un obiect special. Garantam pentru originalitatea 100% a produsului Tarantula II by Yigal Mesika. Produsul poate fi testat si achizionat in magazinul nostru din Bucuresti.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 39 puncte de loialitate . Cosul tau contine 39 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 19,50 lei .


Detalii ale produsului

Yigal Mesika
TARANTULA2
2022-01-20

Fisa tehnica

Dificultate medie
Varsta 12 ani+

Referinte specifice