• Bicycle Mirage
  • Bicycle Mirage

Bicycle Mirage

55,00 lei
Livrare in 24h

Bicycle Mirage - Uimeste-ti prietenii cu noile trucuri pe care le poti face cu acest pachet de carti Bicycle. Urmareste filmul demonstrativ de mai jos pentru a te convinge cat de puternic este efectul realizat cu acest pachet. Disponibil in mai multe culori. Usor de folosit! Nu sunt necesare tehnici de prestidigitatie.
Un pachet de carti uimitor marca Bicycle cu care poti: 
- sa cunosti imediat cartea selectata de spectator 
- spectatorul va taia pachetul exact la cartea aleasa chiar de el la intamplare 
- sa schimbi intregul pachet in cartea aleasa de spectator .... si multe altele
Daca achizitionezi un pachet Mirage, primesti acces gratuit la cursul de magie Curs Svengali by Biz pe platforma de cursuri Expert Magic unde vei invata 17 trucuri si secrete. (Oferta valabila pana pe 31.04, pentru achizitii online sau in magazin). Urmareste mai jos filmul cu top 5 pachete de carti trucate.
*pachetul Mirage, este similar cu Svengali, numai ca are un avantaj in plus, poate fi aratat intr-un eventai. in timp, dupa multe utilizari, un pachet Mirage devine Svengali.

Include instructiuni ilustrate oferite de magicianul DARYL - Campion Mondial.
Va rugam sa verificati instructiunile inainte sa utilizati pachetul, Inainte de utilizare trebuie sa aveti mainile curate si sa tineti cartile departe de umezeala.

Rosu
1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

Bicycle
MIRAGEDEC_RED
2021-06-01

Fisa tehnica

Dificultate mica

Referinte specifice