• Mastermind 2C by Christopher Kenworthey

Mastermind 2C by Christopher Kenworthey

175,00 lei

Fiecare mentalist sau magician are dorinta de a prezice destinul, de a privi in viitor. Vei avea abilitatea de a crea un efect extraordinar cu pachetul de carti de joc Mastermind! Urmareste filmul pe care l-am pregatit pentru tine si vei intelege puterea acestui pachet.

Mastermind este acum disponibil si in varianta celebrelor carti de joc Bicycle produse de US Playing Card Company.
Sa ne uitam la doar cateva dintre numeroasele posibilitati ce rezulta din utilizarea acestui pachet. Imagineaza-ti ... Un plic este trimis prin posta la orice persoana ce va face parte din show-ul tau, cu 7 zile inainte de spectacol. In interiorul acestui singur plic, este o singura carte de joc cu spate albastru. Persoana respectiva este instruita sa pastreze plicul in posesia sa si sa nu lase pe nimeni sa il deschida. In momentul show-ului, este prezentat un pachet Bicycle rosu si plicul ce a fost trimis cu 7 zile inainte de show. Fiecare carte este diferita si pachetul poate fi amestecat. Nu exista carti lungi sau scurte, fara aranjamente, fara carti marcate. Orice spectator poate alege orice carte isi doreste. ABSOLUT orice carte! Va fi exact aceasi valoare pe care o are cartea din plic.
Imaginati-va cate alte posibilitati interesante pot fi realizate cu Mastermind ....
Indicatorul din nume, 2C face referire de 2 de trefla.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 17 puncte de loialitate . Cosul tau contine 17 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 8,50 lei .


Detalii ale produsului

Bicycle
MASTERMIND_2C

Referinte specifice