• Mastermind 3S by Christopher Kenworthey

Mastermind 3S by Christopher Kenworthey

175,00 lei

Pachetul de carti de joc Mastermind iti ofera posibilitatea sa faci o predictie imposibila (3 de inima neagra). Este extrem de versatil, poti face Any card at any number, numere de mentalism sau o data vazut pachetul, poti sa iti creezi singur rutine originale.
Pachetul este pe carti de joc Bicycle.

Sa ne uitam la doar cateva dintre numeroasele posibilitati ce rezulta din utilizarea acestui pachet.
Fiecare mentalist sau magician are dorinta de a prezice destinul, de a privi în viitor. Vei avea abilitatea de crea un efect extraordinar cu pachetul Mastermind!
Imagineaza-ti ... Un plic este trimis prin posta la orice persoana ce va face parte din show-ul tau, cu 7 zile inainte de spectacol. In interiorul acestui singur plic, este o singura carte de joc cu spate albastru. Persoana respectiva este instruita sa pastreze plicul in posesia sa si sa nu lase pe nimeni sa il deschida. In momentul show-ului, este prezentat un pachet Bicycle rosu si plicul ce a fost trimis cu 7 zile inainte de show. Fiecare carte este diferita si pachetul poate fi amestecat. Nu exista carti lungi sau scurte, fara aranjamente, fara carti marcate. Orice spectator poate alege orice carte isi doreste.
ABSOLUT orice carte. Va fi exact aceasi valoare pe care o are cartea din plic. Imaginati-va cate alte posibilitati interesante pot fi realizate cu Mastermind ....

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 17 puncte de loialitate . Cosul tau contine 17 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 8,50 lei .


Detalii ale produsului

Bicycle
MASTERMIND_3S

Referinte specifice