• Card Changing Tripod - Plastic

Card Changing Tripod - Plastic

55,00 lei
Livrare in 24h

Un efect de magie cu carti de joc realizat cu ajutorul unui instrument care da savoare momentului.Magicianul il roaga pe spectator sa aleaga o carte, sa o retina, sa o puna in pachet si sa il amestece. Apoi, magicianul anunta bucuros ca a gasit cartea de joc si o spune spectatorului ... Din pacate cartea anuntata nu este cea aleasa de el. Atunci, magicianul pune cartea pe un tripod, o acopera cu un capac pentru cateva momente si dupa ce pocneste din degete ridica usor capacul. Incredibil, cartea s-a schimbat in cea aleasa de spectator!

Tripodul este din plastic si are 14 cm inaltime si 12 cm diametru.Poate fi folosit in numeroase rutine, cum ar fi schimbarea unei carti de joc albe intr-o carte de joc aleasa de spectator, se pot schimba bani sau puteti sa faceti sa dispara sponge balls. Nota: in video veti vedea efectul, tipodul pe care il veti primi este ca cel din imagine.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

DiFatta
MAGISEP

Fisa tehnica

Dificultate medie
Varsta 10 ani +

Referinte specifice