• SOCKS by Michel Huot
  • SOCKS by Michel Huot
  • SOCKS by Michel Huot
  • SOCKS by Michel Huot

SOCKS by Michel Huot

225,00 lei
Livrare in 24h

SOCKS, inventat de Michel Huot, este unul dintre cele mai amuzante efecte de mentalism din ultimul timp.
Efect: arati 2 teancuri de carti cu diferite modele de sosete. Explici spectatorului ca trebuie sa aleaga 2 dintre acestea si speri ca va alege perechea perfecta. Intorci 2 cate doua (cate una din fiecare teanc) sa se vada ca nu sunt imperecheate. Cand spectatorul spune stop, pui selectia lor intr-o parte cu fata in jos. Cand spectatorul le va intoarce, sosetele de pe carti nu vor fi imperecheate insa ... cand iti ridici pantalonii, sosetele pe care le porti sunt identice cu alegerile lui.  Este un efect de mentalism cu haine superb! Pentru un final grandios, cand vei intoarce cartile ramase, acestea vor fi imperechiate.

Primesti tot ce ai nevoie pentru acest efect: sosetele, cartile printate cu sosete, un portofel frumos ca sa le porti cu tine. Este un efect ideal pentru a deschide un show. Vei primi si un efect bonus in care vei prezice o carte care apare pe una din sosete. Toate instrumentele incluse (inclusiv sosetele) sunt de calitate superioara. 

1
Ultimele produse in stoc

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 22 puncte de loialitate . Cosul tau contine 22 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 11,00 lei .


Detalii ale produsului

SOCKS

Fisa tehnica

Dificultate mica

Referinte specifice