Puzzle magnetic MASINUTE, BARCUTA SI SOARE Mărește
Puzzle magnetic MASINUTE, BARCUTA SI SOARE
Puzzle magnetic MASINUTE, BARCUTA SI SOARE Puzzle magnetic MASINUTE, BARCUTA SI SOARE Puzzle magnetic MASINUTE, BARCUTA SI SOARE Puzzle magnetic MASINUTE, BARCUTA SI SOARE Puzzle magnetic MASINUTE, BARCUTA SI SOARE Puzzle magnetic MASINUTE, BARCUTA SI SOARE

Puzzle magnetic MASINUTE, BARCUTA SI SOARE

Culori delicioase, forme usor de recunoscut si magneti lipiciosi - o combinatie ce imbie la joc creativ, provocand imaginatia si indemanarea! Cele 28 de piese ale setului reprezinta punctul de plecare pentru a transpune in imagini propriile idei creative. Imbinarea de forme si culori reprezinta o continua invitatie de a inventa noi si noi imagini, copilul dezvoltandu-si astfel imaginatia, indemanarea si concentrarea pentru a forma tablouri unice!

Detalii

Acest produs iti aduce 14 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 14 puncte adica un cupon de 7.00 lei.


148.00 lei

Wishlist

Descriere

Modelul cu masinute, barcute si soare este in special dedicat copiilor mai mici, care se pot folosi usor de formele simple si intuitive ale jocului fie pentru a reface modelul de baza, fie pentru a combina in moduri inedite piesele.

Spre deosebire de puzzle-urile clasice care pot fi folosite doar pentru reproducerea imaginii initiale, puzzle-urile Grimm's Spiel und Holz Design se adreseaza imaginatiei creative si incurajeaza jocul liber (free play), permitand o larga varietate de combinatii. Pe langa reproducerea modelelor sugerate de producator pe spatele ambalajului ca intr-un joc de puzzle clasic, Puzzle-urile magnetice Grimm's Spiel und Holz Design pot fi folosite pentru creatii libere, individuale, punand la indemana jucatorului o mare diversitate de forme si culori prin care isi poate crea propriile tablouri.

Cutia magnetica cu 2 tavite este nu doar utila pentru aranjarea pieselor, dar si foarte usor de transportat, devenind astfel o alegere fireasca pentru mersul la restaurant, la scoala, cu avionul sau masina, in vacante si in calatorii.

El este totodata un cadou elegant si memorabil pentru orice copil creativ!

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piesele sale pot fi combinate cu cele ale altor seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor seturi magnetice, dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie.

Dimensiuni: cutie 20cm, lungime 16cm, grosime piese 0,4cm, 28 de piese in 2 tavite metalice, patrate.

AVERTISMENT: PRODUSUL ESTE RECOMANDAT COPIILOR CU VARSTE DE PESTE 3 ANI! PRODUSUL CONTINE PIESE MICI CARE POT FI INGHITITE CU USURINTA DE COPII!

Specificatii

VarstaRecomandatapeste 3 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews

Descopera magia