Masters of Magic by Fantasma Magic Mărește
Masters of Magic by Fantasma Magic
Masters of Magic by Fantasma Magic Masters of Magic by Fantasma Magic Masters of Magic by Fantasma Magic Masters of Magic by Fantasma Magic Masters of Magic by Fantasma Magic video

Masters of Magic by Fantasma Magic

Acest set de magie pentru copii este un cadou perfect.Cu acest set de magie pentru copii se pot realiza peste 300 de trucuri magice!
Setul de trucuri magice Masters of Magic ofera tinerilor magicieni toate instrumentele pentru a deveni performeri de top. Include un numar mare de obiecte de iluzionism si chiar cutia in sine este un obiect magic: se transforma intr-o cutie de iluzionism de dimensiune medie, pe care magicienii o pot folosi pentru a transforma obiectele introduse in aceasta sau chiar le pot face sa dispara si reapara.
Copiii iubesc magia si pe magicieni! Setul se adreseaza tinerilor care doresc sa prezinte trucuri magice si de ce nu, sa devina magicieni renumiti!

Detalii

Disponibil in curand

Acest produs iti aduce 43 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 43 puncte adica un cupon de 21.50 lei.


437.00 lei

Wishlist

Descriere

Setul Masters of Magic cuprinde atat trucuri clasice dar si multe trucuri simple. Pe scurt, acest set cuprinde suficiente elemente pentru pastra pentru mai mult timp atentia unui copil atras de magie.

Setul a primit recomandarea celei mai mari asociatii de magie din lume, International Brotherhood of Magicians si este ideal pentru toate nivelurile de dificultate.

Este potrivit pentru incepatori, pentru ca le permite sa intre in lumea minunata a trucurilor magice si treptat vor dori sa treaca la trucuri mai complexe, cum ar fi trucul inelelor de metal. Invatarea de trucuri magice este distractiva dar si plina de recompense. Copiii, pe langa faptul ca isi vor uimi familiile si prietenii, vor deveni tot mai increzatori in ei, vorbitul in public va fi mult mai usor de realizat, isi vor exersa dexteritatea.

Setul include o colectie uimitoare de obiecte pentru trucuri celebre:

- Masina de printat bani
- Cutia iluziilor

- Inele de metal care se unesc
- Tuburile magice
- Suport de bani
- Cutie puzzle
- Betele chinezesti
- Suport moneda
- Cupa din plastic
- Tub magic
- Truc cu moneda
- Bumerangurile bizare
- Pachetul de carti de joc Fantoma (Phantom)
- 4 bile (din plastic)
- Bagheta magica
- Sfoara lunga
- Cutie cu sertar magic
- 3 esarfe
- Poster cu magicieni (cu dublu rol, acela de poster dar si de truc)
- Instructiuni video (online) in limba engleza
- Carte cu instructiuni in limba engleza

Atentie! Cartea cu instructiuni scrise si video sunt in limba engleza - pentru moment, NU este disponibila varianta tradusa in limba romana.

Dimensiune cutie: 50 cm x 11.5 cm x 38 cm

Recomandat pentru copii de peste 8 ani.

NOTA: Setul Masters of Magic este varianta imbunatatita a setului Ultimate Legends of Magic - cu foarte mici modificari, de aceea am atasat filmuletul de la setul Ultimate Legends of Magic pana avem disponibil unul cu Masters of Magic.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews (0)