Pret redus!
60 Magic Miracles Mărește
60 Magic Miracles
60 Magic Miracles video

60 Magic Miracles Marvins Magic

Un set care include tot ce ai nevoie pentru a atrage atentia asupra ta si a tine familei un show de magie pe cinste!
Contine: Carti de joc Stripper, Dynamic Coins, Bani instant, Disparitia esarfei (Vanishing Handkerchief) si multe alte efecte usoare de invatat!
Un cadou excelent pentru cei care iubesc trucurile de magie! Cutia este premium, din metal. Beneficiezi de instructiuni scrise si video pentru efectele incluse prin intermediul aplicatiei de mobil gratuite Marvin's Magic.

Detalii

Disponibil imediat.

Produsele fara reducere beneficiaza de puncte de loialitate.


154.00 lei

-30%

220.00 lei

Wishlist

Descriere

Contine: Carti de joc Stripper, Dynamic Coins, Bani instant, Disparitia esarfei (Vanishing Handkerchief) si multe alte efecte usoare de invatat!
Vizualizeaza video-ul cu efectul Dynamic Coins inclus.

Recomandat 12 ani +

Specificatii

NivelDificultateredus (pentru incepatori)
VarstaRecomandatapeste 12 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)