Pret redus!
Marvins Magic - Set - Mind Reading Mărește
Marvins Magic - Set - Mind Reading
Marvins Magic - Set - Mind Reading Marvins Magic - Set - Mind Reading

Mind Blowing - Set de Magie Mind Reading

Setul este recomandat micilor magicieni 8 ani+ si include instructiuni detaliate in limba romana.
Efectele incluse au ca tematica citirea mintii sau mentalism.
Spre deosebire de alte truse, aceasta contine si efecte bonus care pot fi realizate cu telefonul mobil, prin aplicatia gratuita Marvin's Magic.

Detalii

Disponibil imediat.

Produsele fara reducere beneficiaza de puncte de loialitate.


63.75 lei

-15%

75.00 lei

Wishlist

Descriere

Mai jos regasiti o parte din numeroasele titluri (peste 30) pe care le contine acest set:

Din in-cheie-tura, Blocuri nevazute, Al şaselea simt, Moneda care dispare, Predictie extrasenzoriala, Numerologie mistica, Gasește orice simt, Vedere intr-un singur sens, Incredibila carte inaltata cu un creion, Trucul cu zarul rapid, Zarurile matemagice, O predictie capitala, Simtul culorii, x şi 0, Pacaleala dictionarului, Predictie numerica, Codul secret al obiectului, Ganduri numarate, Citirea instantanee a gândurilor, Trucuri realizate cu aplicatia gratuita marvin’s magic si multe altele.

Setul de magie face parte din seria Mind Blowing care cuprinde: Set de Magie Tricks and Stunts, Set de Magie Mind Reading, Set de Magie Card Tricks. Aceste seturi acopera o gama larga de efecte: de mentalism, cu carti de joc, poate, glume, trucuri de evadare etc. Va invitam sa le colectionati pe toate.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 8 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)