The 52 to 1 Deck (Gimmicks and Online Instructions) by Wayne Fox and David Penn

195,00 lei

52 to 1 Deck este socotit de multi performeri de top, inventatori sau profesori din comunitatea de magicieni ca fiind cea mai "curata" rutina cu carti de joc. Ce este incredibil la acest efect? Spectatorul numai se gandeste la o carte de joc, fara sa o spuna si magicianul o gaseste. Si in plus, este usor de realizat! 

Multe efecte sunt posibile cu pachetul de carti de joc 52 to 1 Deck:
- Faci un spread aratand ca toate cartile sunt diferite. Un spectator se gandeste la o carte pe care nu ti-o spune dar cand taie pachetul o va face exact la cartea la care s-a gandit- Dupa ce arati cartile complet diferite, doi spectatori sunt invitati sa se gandeasca la cate o carte. Fara sa iti spuna la ce carte s-au gandit tu vei scoate doua carti de joc din pachet pe care le pui in mana lor. Vei nimeri de fiecare data!
- In rutinele de scena, spectatorii sunt invitati sa se uita la mai multe carti de joc din spread. Chiar daca toate cartile de joc sunt diferite, magicianul va identifica fiecare carte de joc la care s-a gandit spectatorul
- Poti folosi pachetul de carti de joc special 52 to 1 Deck pentru a arata cum poti memora un pachet de carti de joc in secunde. Dupa ce un spectator numeste o carte, tu vei putea sa ii spui pozitia exacta in pachet si vei taia direct la ea. Se poate repeta instant.
Cartile de joc au stock Bicycle si spate Rider Back, ceea ce il face sa para un pachet de carti de joc obisnuit.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 19 puncte de loialitate . Cosul tau contine 19 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 9,50 lei .


Detalii ale produsului

5221DECK_RED
2021-06-01

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Achizitie verificata

SUPER!!

Foarte fain!!<br /> Bine explicat, cateva rutine si calitate foarte buna:)<br /> Recommend