Thought & Found by Dani DaOrtiz Mărește
Thought & Found by Dani DaOrtiz
Thought & Found by Dani DaOrtiz video

Thought & Found by Dani DaOrtiz

Thought & Found este o rutina cu carti de joc fantastica care foloseste un pachet de carti de joc special pentru a asigura un final incendiar specific lui Dani DaOrtiz - unul dintre cei mai buni magicieni cu carti de joc ai timpurilor noastre.
Reset in 2 secunde, include instructiuni in limba engleza si video usor de urmarit.
Daca iti plac trucurile cu carti de joc, trebuie sa ai aceasta rutina in repertoriul tau!

Detalii

Acest produs iti aduce 16 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 16 puncte adica un cupon de 8.00 lei.


165.00 lei

Wishlist

Descriere


Efect:
Magicianul pune cu fata in jos o carte de joc cu spatele albastru si spune ca acesta va fi orice carte alege spectatorul sa fie. Folosind un alt pachet de carti de joc de culoare rosie, roaga un alt spectator sa isi aleaga o carte, sa o puna in pachet in orice zona doreste si sa puna pachetul de carti de joc in buzunarul magicianului. Instant, magicianul va scoate din buzunar, fix cartea de joc aleasa de spectator din pachetul rosu. Asta nu e tot, acum e momentul sa vedem daca predictia magicianului pusa de la inceput pe masa este identica cu cartea la care s-a gandit spectatorul la inceput (cartea albastra). Imediat dupa ce spectatorul a spus cartea la care s-a gandit, magicianul intoarce predictia sa (cartea albastra) si ... ta da! este exact cartea numita de spectator.

Specificatii

NivelDificultatemediu (pentru amatori)
VarstaRecomandatapeste 3 ani
AvertismentContine parti mici ce pot fi inghitite. Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu acest produs.

Reviews

Descopera alte carti de joc

Alte trucuri pentru tine