Bicycle Invisible Deck

50,00 lei
Livrare in 24h

Un pachet de carti de joc Bicycle special, cu care poti face trucuri magice uimitoare. Daca esti pasionat de trucurile cu carti de joc, acest pachet Bicycle trebuie sa fie in colectia ta. Urmareste filmul demonstrativ de pe canalul nostru de youtube pentru a te convinge cat de puternic este efectul realizat cu acest pachet.
Efect: Vei arata spectatorilor un pachet de carti. Un spectator va numi o carte la alegere. Vei scoate incet cartile din pachet si .... surpriza, cartea aleasa de spectator este singura intoarsa cu fata in sus. Surprinde audienta cu acest truc uimitor. Pachetul este disponibil in mai multe culori si include instructiuni detaliate. Este usor de realizat.

Daca achizitionezi un pachet Invisible, primesti CADOU acces gratuit la cursul de magie complet Invisible Deck cu Bogdan, pe platforma de cursuri Expert Magic. (Valabil pana pe 31. 12).
Urmareste mai jos filmul cu top 5 pachete de carti trucate.

Produs de USPCC

Albastru
1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
INVISIBDE_BLUE
2021-06-01

Referinte specifice

Review-uri (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Achizitie verificata

Este uimitor

Efectul este ceva incredibil!<br /> Am lasat pe multi masca cu trucul asta :)

Achizitie verificata

M-au invatat sa folosesc acest pachet chiar in magazin! wow

Recomand pentru incepatori dar cel mai bine este sa il luati din magazin pentru ca veti avea o experienta unica. Domul din magazin m-a invatat cum sa il folosesc si mi-a spus multe mici informatii ... a fost wow. Recomand. Servicii de calitate maxima.