Stripper Bicycle Rosu

55,00 lei
Livrare in 24h

Esti pasionat de trucuri cu cartile de joc? Acest pachet este usor de folosit! Nu necesita calitati deosebite de manuire a cartilor! Este un pachet Bicycle uimitor folosit de magicieni incepatori si avansati pentru trucuri magice.Urmareste prezentarea video de pe canalul nostru de youtube si vei vedea chiar tu ce efecte uimitoare poti realiza cu acest pachet de carti de joc.

Efecte realizate cu Stripper Deck:pachetul de carti este examinat de spectator dar magicianul are un control permanent asupra cartilor selectate chiar daca sunt amestecatecartile alese apar deasupra pachetului oricand va dori magicianulcei patru asi pot sa apara instant si multe multe altele ...Stripper Deck este disponibil atat in culorile albastru cat si rosu si include instructiuni detaliate!

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 5 puncte de loialitate . Cosul tau contine 5 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,50 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
STRIPPERD_RED

Referinte specifice

Review-uri (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Cele mai bune carti de joc pentru trucuri

Eu mereu am un pachet stripper in buzunar pentru ca pot sa fac niste efecte chiar tari, nu dau niciodata gres. Cand l-am cumparat din magazinul de magie, Bogdan mi-a facut prezentarea si mi-a dat ponturi utile. Recomand oricui doreste sa inceapa sa faca magie cu carti de joc.