• -10%
  • trucuri de magie

Ash and Ember Gold Beveled

198,00 lei
220,00 lei Salveaza 10%
Livrare in 24h

Simplu, elegant si socant. Nici o pregatire sau configurare in prealabil. Instant. Resetare rapida. Extrem de usor de realizat. Este un accesoriu zilnic pe care il puteti purta oriunde. Calitate si Precizie. Gimmick durabil. Inel suplimentar inclus. Acesta este Ash & Ember by Zach Heath. 
Aceasta este versiunea Beveled, adica inelul este usor patratos pe margini. Schimbarea se face din auriu in negru sau din negru in auriu.

Inelul Ash & Ember a fost proiectat de Zach Heath, Jason Brumbalow si de o echipa de designeri de inele cu experienta, pentru a oferi un moment impecabil.
In magie, schimbarea vizibila a unui obiect genereaza cele mai puternice reactii. Ash & Ember este primul gimmick ce iti permite schimbarea culorii inelului. Nimic de genul acesta nu a fost vazut pana acum.
Metal feros – reactioneaza la magnet.
Alegeti dimensiunea corecta.

7
1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs nu beneficiaza de puncte de loialitate deoarece este la reducere.


Detalii ale produsului

AEBEVELED_GOLD7
2021-06-01

Fisa tehnica

Dificultate mica
Varsta 12 ani+

Referinte specifice

Review-uri (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Achizitie verificata

Superb

Este primul truc ( daca se numeste truc ) de magie pe care il achizitionez. <br /> Instructiunile video sunt excelente, in mai putin de o ora am reusit sa ma descurc cu el ( chesti basic dar de efect ). <br /> <br /> Rezultatele in fata publicului ( sotia si copilul ) au fost cu mult peste asteptari. Facand parte din familie mi s-a facut mila de ei si le-am aratat trucul ( bineinteles dupa ce i-am lasat vro ora sa caute butonul care schimba culorile :)) - evident nu exista asa ceva )

Achizitie verificata

m-am pacalint singur

Este foarte bun! atat ca efect de magie dar si ca inel de purtat. foarte simplu de facut ... m-am pacalit singur in oglinda ;))