Sharpie Negru Twin Tip

12,00 lei
Livrare in 24h

Pentru ca scrisul sa nu se stearga de pe o carte de joc este necesar sa folosesti un marker permanent. Brand-ul Sharpie este cel mai folosit de catre magicieni la nivel mondial. Fie ca il vei folosi intr-un truc de magie cu carti de joc sau iti vei desena propriul pachet, acest marker ar trebui sa fie mereu in buzunarul tau.Acest model are 2 capete, unul extra subtire si unul normal. Primul varf este de 0.9 mm F, iar cel de-al doilea varf este de 0.5 mm XF

Markerele permanente Sharpie te inspira sa transformi suprafetele obisnuite in declaratii pasionate de creatie.- Culorile stralucitoare intense creeaza impresii vibrante- Utilizabile pe suprafete de hartie, plastic, metal si multe altele- Cerneala cu uscare rapida, rezistenta la decolorare si apa- Doua varfuri, unul fin si celalalt extra fin, perfecte pentru nenumarate utilizari in sala de clasa, la birou, acasa si nu numaiCapac din plastic policarbonat de culoare neagraCorp din plastic policarbonat de culoare griGrip din plastic policarbonat de culoare neagraVarfuri de fetru fin tip bullet si chisele. Primul varf este de 0.9 mm F, iar cel de-al doilea varf este de 0.5 mm XFBrand Sharpie, Made in USA.

1
Disponibil imediat

redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 1 punct de loialitate . Cosul tau contine 1 punct echivalentul unui voucher in valoare de 0,50 lei .


Detalii ale produsului

Sharpie
S0811100

Referinte specifice

Review-uri (0)