×

Plata produselor

Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii.
Pentru a plati comanda, va punem la dispozitie urmatoarele metode:

1. Plata online cu cardul folosind Stripe, ApplePay sau GooglePay

2. Plata la easybox Sameday (daca optati Ridicare de la easybox Sameday)

3. Plata numerar la livrare sau numerar/card daca optati sa ridicati produsul direct din magazin


Plata online cu cardul se efectueaza in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA/MASTERCARD si/sau cele inregistrate si acceptate de ApplePay si GooglePay. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care asigura confidentialitate, siguranta si simplitate. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv de procesatorul platii, magazinul nostru nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Detalii Livrare

Produsele comandate se livreaza in termen de 1-2 zile*** lucratoare oriunde in Romania, Bulgaria si Ungaria, conform zonelor acoperite de compania partenera de curierat. O comanda depusa vineri dupa ora 14 se va expedia incepand cu urmatoarea saptamana.

Curier*: Sameday
Cost: 14.99 LEI/11.99 LEI (Easybox Sameday). Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 300 LEI**

*Ne rezervam dreptul de a selecta curierul pentru optimizarea costurilor de livrare.
**Valoarea finala a cosului de cumparaturi dupa aplicarea reducerilor in cazul in care acestea exista. In cazul platii la curier/locker se aplica un cost suplimentar de 3 LEI afisat in ultimul pas de comanda, ce reprezinta costul pentru procesarea platii la livrare. Acest cost este adaugat la costul total de livrare. Plata online cu cardul este gratuita. Puteti opta pentru Ridicare din Showroom, caz in care nu exista nici un cost asociat livrarii.
***Timpii de livrare sunt estimati si pot fi prelungiti in functie de diferite conditii independente de vointa noastra (meteo, volumul de incarcare al curierului in unele perioade, etc) sau in functie de aria de acoperire a curierului.
Pentru a urmari comanda, mergi la sectiunea Istoric si detalii comanda in contul tau de client. Apasa pe butonul Detalii pentru mai multe informatii (Factura, Numar de urmarire curier, etc) Daca ai plasat o comanda rapida fara cont de client, poti urmari comanda in sectiunea Urmarirea comenzilor pentru oaspeti, link regasit in partea de jos din toate email-urile primite de la Jucarie si Magie.

Notificari
×