Plata produselor​

Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii. Pentru a plati comanda, va punem la dispozitie urmatoarele metode:

1. Plata online cu cardul folosind Stripe, ApplePay sau GooglePay
2. Plata online cu cardul folosind MobilPay.
3. Plata numerar la livrare sau numerar/card daca optati sa ridicati produsul direct din magazin

Plata online cu cardul se efectueaza in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA/MASTERCARD si/sau cele inregistrate si acceptate de ApplePay si GooglePay. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care asigura confidentialitate, siguranta si simplitate. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv de procesatorul platii, magazinul nostru nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Detalii Livrare​

Produsele comandate se livreaza in termen de 1-2 zile*** lucratoare oriunde in tara. O comanda depusa vineri dupa ora 13 se va expedia incepand cu urmatoarea saptamana.
Pentru Municipiul Bucuresti este activa optiunea de livrare in 2h-4h prin serviciul BeeFast, pentru toate comenzile plasate de Luni pana Vineri pana la ora 16.

Timpul de livrare este calculat din momentul in care comanda este acceptata de catre comerciant si statusul comenzii este modificat din "In Procesare" in "Expediat"

Curier*: FAN Curier sau Sameday
Cost in aria de acoperire: 15.99 LEI

Curier*: BeeFast (zona Bucuresti)
Cost in aria de acoperire: 31.99 LEI

Livrare este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 300 LEI****

*Ne rezervam dreptul de a selecta unul din curierii afisati, pentru optimizarea costurilor de livrare.
**Valoarea finala a cosului de cumparaturi dupa aplicarea reducerilor in cazul in care acestea exista.
***Timpii de livrare sunt estimati si pot fi prelungiti in functie de conditiile meteo sau volumul de incarcare al curierului si/sau magazinului in unele perioade, ca de exemplu, perioadele de sarbatori sau in cazul concediilor. Verificati intotdeauna in pasul de comanda asociat livrarii timpii mentionati de sistem.
****Pentru serviciul de livrare BeeFast aceasta facilitate nu se aplica

Puteti opta pentru Ridicare din Showroom, caz in care nu exista nici un cost asociat livrarii.