Despre noi
×

Despre noi

Am deschis magazinul JUCARIE si MAGIE in 2015, cu dorinta sa introducem pe piata din Romania carti de joc originale Bicycle, trucuri de magie pe care sa le poata realiza chiar clientii nostri, jocuri de inteligenta, jucarii magice si curiozitati.

Suntem mai mult decat un magazin de magie si carti de joc, am creat un loc pentru mintile pasionate, plin de emotie, experiente, inspiratie si entuziasm. Multumim pentru review-urile celor care ne-au vizitat si ne-au inspirat sa fim mereu mai buni.

Un zambet si un strop de magie in viata ta ...

MAGAZIN DE MAGIE

Localizat in Bucuresti, in Rin Grand Hotel, magazinul de magie si de carti de joc este un loc unic, in care vei avea experiente de neuitat.
Te asteptam sa descoperi magia alaturi de noi.

ECHIPA NOASTRA

Echipa noastra este formata din magicieni profesionisti. Iubim magia si cartile de joc si suntem bucurosi sa va oferim asistenta atat la telefon, email cat si direct in shop.

CURSURI DE MAGIE

Am creat Scoala de Magie online - Expert Magic de care suntem foarte mandri. Instructorii nostrii inregistreaza in permanenta cursuri noi. Organizam si cursuri fizice.

B2B - DISTRIBUTIE

Suntem importatori si distribuitori de carti de joc Bicycle, jucarii din lemn magnetic TEGU si truse de magie pentru copii Marvin's Magic.
Contactati-ne pentru detalii.

Cum a inceput Jucarie si Magie

MAGIC HUB SRL

CUI RO17345845
J40/4772/2005
ING Bank
RO91INGB0000999906228516
Sos. Vitan-Barzesti, nr 7D, Sector 4, 042121
Bucuresti, Romania

contact@jucariesimagie.ro
contact@magichub.ro
Telefon: 0040729557632

Magazin Bucuresti Sos. Vitan Barzesti 7D, in RIN GRAND HOTEL, Sector 4

Indicatii Acces:

- cand veniti pe jos, acces prin stanga cladirii, Intrarea B (scarile deasupra Body Art), la dreapta pe Galeria Comerciala sau

- cand veniti cu masina, direct prin parcarea supraetajata de la etajul 3. Intrarea este marcata cu Acces Hotel si ajungeti direct pe Galeria Comerciala.

Va asteptam cu drag

Notificari
×