Termeni si conditii
×

Termeni si conditii generale

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor activitatilor de promovare si vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC MAGIC HUB SRL prin intermediul magazinului online http://www.jucariesimagie.ro. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, comandarea produselor, vizitarea, vizualizarea website-ului www.jucariesimagie.ro, implica acceptarea neconditionata si aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele Termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu prezentele conditii va rugam sa nu continuati accesarea site-ului.

MAGIC HUB SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi si de a actualiza continutul acestui site in orice moment, fara nici un fel de notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii generale".

Aveti responsabilitatea de a citi în întregime Termenii si conditiile generale si Politicile privind protecția datelor, intrucat aplicabili vor fi Termenii si Politicile privind protecția datelor in vigoare in momentul incheierii contractului relevant (astfel cum este definit mai jos) sau in momentul utilizarii acestui Site. 

Daca aveti orice întrebare referitoare la Termenii si conditiile generale si Politicile privind protecția datelor ne puteţi contacta în orice moment utilizand formularul de contact.

DEFINITII

Continut - toate informatiile de pe site-ul www.jucariesimagie.ro, continutul oricarui buletin informativ (Newsletter) sau e-mail trimis Utilizatorilor sau Cumparatorilor sai de catre Magic Hub SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Magic Hub SRL intr-o anumita perioada.

Produse de Iluzionism / Trucuri magice - Iluzionismul (numit si magie sau magie scenica), este o arta a spectacolului ce delecteaza audiența cu punerea în scena a unor trucuri sau prin crearea unor iluzii aparent imposibile prin folosirea unor mijloace naturale. Aceste mijloace sunt numite trucuri magice, efecte sau iluzii. Un truc magic poate cuprinde o componenta fizica si un secret, pe prezentul site este descris efectul (adica ce se poate face cu el) fara a fi desconspirat secretul. Acesta este oferit/primit dupa achizitie.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului. Acestea sunt catalogate in Produse de Iluzionism / Trucuri magice si Altele (orice alt produs ce nu este insotit de secretul actului de iluzionism si/sau explicatia trucului magic).

Utilizator - Persoana fizica sau juridica, care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc), chiar fara crearea unui cont si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului website.

Vanzator - SC Magic Hub SRL, avand sediul social in Strada Vitan-Barzesti,nr 7D, Bl 1, Sc. A, Ap 18, Sector 4, Bucuresti, Romania.

Cumparator - persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda prin intemediul www.jucariesimagie.ro.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Card Cadou /Gift Card - Voucher / Cupon reducere

BOX / PACK - Ansamblu de produse, creat dinamic de catre Cumparator prin intermediul site-ului

Cont de client - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale site-ului.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.jucariesimagie.ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Magic Hub SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Magic Hub SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

CONTACT

Magic Hub SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Cumparator sau Utilizator.
Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Cumparatorul permite Magic Hub SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea Magic Hub SRL de a contacta Utilizatorul sau Cumparatorul.
Magic Hub SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

DATELE DUMNEAVOASTRA SI VIZITELE DUMNEAVOASTRĂ PE ACEST SITE WEB

Informaţiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi vor fi prelucrate în conformitate cu Politicile de protecţie a datelor. Prin utilizarea acestui Site web si/sau plasarea unei comezi de produse prin intermediul www.jucariesimagie.ro, va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informaţii si date si declarati ca toate informatiile si datele pe care ni le-ati furnizat sunt veridice si exacte si ca ati obtinut acordul prealabil scris al titularului informațiilor si/sau datelor, în eventualitatea în care informațiile si datele pe care ni le furnizatți prin intermediul Site-ului nu va apartin.

UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB

Prin utilizarea acestui Site web si/sau plasarea oricărei comenzi de produse prin intermediul acestuia, va obligaţi:
Sa folositi acest Site web exclusiv pentru a transmite intrebari legitime sau a efectua comenzi legitime.
Sa nu efectuaţi nicio comanda falsa sau frauduloasa. În cazul în care avem motive întemeiate sa credem că ati efectuat o astfel de comandă, vom avea dreptul sa anulam comanda si sa informăm în mod corespunzător autoritatile competente.
Sa ne furnizaţi o adresa de e-mail, o adresa postala şi/sau alte date de contact corecte si exacte. In egala masura, consimtiti sa folosim aceste informaţii pentru a va contacta în eventualitatea in care acest lucru este necesar.
Daca nu ne furnizati toate informaţiile de care avem nevoie, este posibil sa nu putem sa finalizam comanda dumneavoastra.
Prin plasarea unei comenzi prin intermediul Site-ului web, declarati ca aveţi capacitatea legala de a incheia contracte ferme.

PRODUSE SI SERVICII

Magic Hub SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul site-ului www.jucariesimagie.ro sunt destinate exclusiv uzului personal al Cumparatorului.
Magic Hub SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Utilizatori sau Cumparatori.
Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.
Cupoanele de reducere / Voucherele / Cardurile de reducere nu se aplica produselor aflate la reducere sau aflate intr-o promotie aflata in vigoare. Nu se aplica produselor de tip BOX / PACK.
Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. Factura este generata electronic si este pusa la dispozitia clientului prin intermediul site-ului. La cererea expresa a clientului ea poate fi tiparita si pe suport hartie in mod gratuit.
In cazul platilor realizate prin ordin de plata Magic Hub SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, responsabilitatea fiind exclusiv a cumparatorului.
In cazul platii la curier/locker se aplica un cost suplimentar afisat in ultimul pas de comanda, ce va fi adaugat automat la costurile de livrare si reprezinta costul pentru procesarea platii la livrare. Plata online cu cardul este gratuita.
Descrierea produselor si serviciilor disponibile pe site este cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Magic Hub SRL.

CARD CADOU

Cardul Cadou nu este nominal, acesta putand fi utilizat de catre cumparator sau transmis unei alte persoane in mod liber.
Cardul Cadou nu reprezintă un card bancar si nu este atasat unui cont bancar. El functioneaza sub forma unui cupon de reducere, cod de reducere, voucher. De asemenea, acesta nu este un card de garantie sau de credit.
Cumparatorii nu pot returna Cardul Cadou si nu pot solicita rambursarea lui.
Suma disponibilă pe Card nu poate fi preschimbată in alte modalitati de plata si nu se poate transfera sub forma de alte carduri/vouchere.
Magic Hub isi rezervă dreptul de a refuza emiterea sau vanzarea unui Card Cadou, fara nicio justificare, Cumparatorul neavand dreptul de a solicita compensatii in această situatie.
Cardul Cadou este activat de la data confirmarii platii si este valabil pentru o perioadă de 6 luni de la aceasta data.
Cardul Cadou poate fi utilizat de catre Client pentru achizitionarea oricarui produs de pe site-ul jucariesimagie.ro
In cazul in care valoarea cumparaturilor depaseste soldul disponibil pe Cardul Cadou, diferenta poate fi achitata de catre Client prin orice modalitate de plata acceptata de site.
In cazul in care valoarea cardului este mai mare decat comanda, Cumparatorul intelege ca renunta la card si la valoarea ramasa din acesta dupa plasarea cu succes a comenzii.
Cumparatorul este singurul responsabil pentru pastrarea in siguranta a datelor Cardului Cadou, utilizarea lui, precum si pentru încredintarea acestuia unor terte persoane atat prin mijloace proprii cat si prin facilitatile puse la dispozitie de site.
Cumparatorul trebuie sa se asigure că nu ii permite niciunei persoane sa utilizeze Cardul fara acceptul sau, precum si ca va pune la dispozitie Cardul Cadou doar pentru a efectua o tranzactie.
Magic Hub nu este responsabil in caz de folosire in afara perioadei de valabilitate, pierdere, furt, deteriorare, dezactivare sau folosire neautorizata a Cardului.
Magic Hub nu este responsabil pentru orice circumstante anormale sau imprevizibile aflate în afara controlului sau (inclusiv, dar fără limitare la defecțiunea sistemelor informatice cauzată de motive ce nu țin de controlul rezonabil al Magic Hub), in cazul in care acestea au ca si efect indisponibilitatea serviciilor de utilizare a Cardului.

COMANDA PRODUSELOR

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul www.jucariesimagie.ro sau prin telefon, Cumparatorul este de acord cu documentele din care este compusa comanda: Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Comanda se afla in stadiul In procesare pana la acceptarea Comenzii de catre Vanzator, fiind considerata finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator, sau prin schimbarea stadiului comenzii in Expediat fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. O comanda neconfirmata nu are valoarea unui Contract.

O comanda poate fi plasata prin crearea unui Cont de Client sau prin optiunea Comanda Rapida.

Daca stocul se va epuiza inainte de finalizarea comenzii, comanda poate fi anulata, chiar daca a fost confirmata de catre Vanzator, dar nu inainte de anuntarea Cumparatorului despre aceasta stare de fapt.

In cazul unor eventuale erori de functionare a www.jucariesimagie.ro sau inclusiv erori umane, in urma carora pretul este modificat, neconform cu pretul de vanzare mediu setat de catre Vanzator pentru acea perioada, Vanzatorul isi aloca dreptul neopozabil sa anuleze comanda efectuata iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati (prin telefon, email) asupra acestui fapt.

Ne rezervam dreptul de a elimina orice produs de pe acest Site web în orice moment, in mod discreționar si/sau de a elimina sau modifica orice material sau informatii de pe acest Site web.

Cu toate ca depunem toate eforturile pentru a prelucra întotdeauna toate comenzile plasate, pot exista circumstanţe excepţionale care să ne oblige sa refuzam prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de Confirmare a comenzii si ne rezervam dreptul de a proceda astfel în orice moment.

Nu vom avea nicio raspundere fata de dumneavoastra sau orice parte terţa pentru eliminarea oricarui produs de pe acest Site web, pentru eliminarea sau modificarea oricarui material sau continut de pe acest Site web.

CONTRACTUL LA DISTANTA

Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre Magic Hub SRL, prin intermediul www.jucariesimagie.ro si Cumparator este data confirmarii Comenzii de catre Vanzator. Astfel, data incheierii contractului la distanta poate fi diferita de data plasarii comenzii.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare.

PLATA SI FACTURARE

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura electronica pentru Bunurile si Serviciile livrate conform conditiilor prevazute in Comanda. Cumparatorul are obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Plata produselor comandate se poate face conform modalitatilor de plata acceptate de catre Vanzator.  Incepand cu data de 14.05.2022 factura este generata doar electronic fara a mai fi tiparita pe suport hartie si este pusa la dispozitia tuturor clientilor prin intermediul site-ului.

In cazul platilor prin transfer bancar, bunurile si serviciile vor fi livrate dupa receptionarea valorii facturate, in contul bancar Magic Hub SRL.

In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral, fara nici un comision aditional. Rambursarea sumelor se va face prin transfer bancar, Cumparatorul fiind obligat sa furnizeze un cont bancar valid.

LIVRARE

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile pe teritoriul Romaniei, Bulgariei, Ungariei in sistem de curierat catre Cumparator, conform optiunii Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si transmiterea documentelor insotitoare.

Termenele de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 2 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa de livrare. Timpii de livrare sunt estimati si pot fi prelungiti in functie de conditiile meteo sau volumul de incarcare al curierului in unele perioade, ca de exemplu, perioadele de sarbatori. Toate termenele de procesare si livrare afisate pe site fac referire la ore / zile lucratoare.
Ne rezervam dreptul de a selecta unul din curierii afisati in pasul de comanda, pentru optimizarea costurilor de livrare, indiferent de alegerea Cumparatorului.

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului.

RENUNTAREA LA CUMPARARE SI POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului la distanta si este aplicabil doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OUG 34/2014. Produsele de Iluzionism si Trucurile magice sunt insotite de secretele / explicatiile trucurilor. Odata aflat un secret acesta nu mai poate fi returnat.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
• In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;
• Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte

Dreptul dumneavoastra de a anula un Contract se aplica numai produselor care sunt returnate în aceeaşi stare în care le-ati primit. Va rugam sa returnati orice produs folosind sau incluzand ambalajul sau original. Trebuie sa ne trimiteţi si toate cutiile, instructiunile/documentele (daca exista) si ambalajele originale împreuna cu produsul returnat. Nu se va efectua nicio rambursare daca produsul a fost folosit dupa desigilare, daca nu este în aceeaşi conditie în care a fost livrat sau daca este deteriorat. In consecinta, ar trebui sa aveţi grija rezonabila de produse cat timp se afla în posesia dumneavoastra. 

Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti denunta unilateral contractul in termenul mai sus mentionat si returna produsul(e), iar noi iti iti returnam suma de bani in contul indicat.

Solicitarea de denuntare unilaterala a contractului la distanta este necesar sa se faca in scris printr-un formular de renuntare la cumparare ce poate fi regasit mai jos. Produsul va fi returnat impreuna cu o copie a facturii de achizitie.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sigilat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Nu vor fi acceptate colete cu plata la livrare. Produsele returnate intr-o stare necorespunzatoare (deteriorat, zgariat, fara accesorii etc) duc la refuzarea returului.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, produsul va fi reexpediat, pe cheltuiala acestuia.

Produsele returnate vor fi trimise la adresa care va fi comunicata de catre Vanzator in momentul in care ii este adus la cunostinta returul. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de Vanzator.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va realiza in maxim 30 zile de la receptionarea coletului, in contul IBAN completat de Client in formularul de returnare. Taxele de livrare achitate de Client nu sunt rambursabile.
Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produselor sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la  ziua în care Cumparatorul intra in posesia fizica a produselor.

In momentul efectuarii unei comenzi online, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. 

Magic Hub SRL isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produsului in cazuri de retururi repetate, depasirea termenului de renuntare la cumparare si returnare produs, neindeplinirea conditiilor de renuntare la cumparare si returnare sau neacceptarea taxei de curier.

In cazul returnarii de produse comandate se vor urma pasii de mai jos:

1. Cumparatorul va trimite prin e-mail o notificare de retur la adresa contact@jucariesimagie.ro cuprinzand motivul returului, folosind aceeasi adresa de email folosita la momentul achizitiei produselor dorite a fi returnate, aceasta cerinta fiind necesara pentru validarea cererii de retur.

Model formular retur (prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract)

Catre Magic Hub S.R.L., sub care funcţionează site-ul www.jucariesimagie.ro (e-mail: contact@jucariesimagie.ro)
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:
Comandate la/primite la (*)
Numele cumparatorului
Adresa cumparatorului
Cont IBAN cumparator
Nume titular
Banca

Semnatura cumparatorului(doar în cazul în care acest formular este notificat în scris)
Data
(*) A se elimina după caz

E-Mail-ul / Documentul Formular de retur va fi printat si completat de catre Cumparator cu datele contului IBAN in care se doreste primirea contravalorii produselor si il va transmite catre Vanzator impreuna cu produsele returnate. In pachet Clientul trebuie sa includa impreuna cu produsele returnate factura fiscala si/sau copia dupa AWB (aviz de insotire a marfii).

Cererea de renuntare la cumparare va fi aprobata si inregistrata in sistem doar daca datele mentionate mai sus sunt corecte si complete si daca sunt indeplinite conditiile de retur detaliate in prezentul articol.

2. Returnarea produselor se poate realiza si prin serviciul Easybox, caz in care taxa de returnare este de 14.99 lei si va fi scazuta automat din factura de stornare ce va fi emisa dupa ce produsele returnate vor fi verificate. Pentru a primi link-ul de acces Retur in Easybox este necesar sa emiteti o cerere conform Punct 1 de mai sus.

CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul colectarii datelor este pentru informarea Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea produselor si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate precum si pentru trimiterea de Newslettere in cazul in care clientul a optat pentru a aceasta optiune si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Magic Hub SRL
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, aveti dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de stergere.

Pe baza unei cereri prin formularul de contact si in care sunteti autentificat in contul dvs de client, va puteti exercita dreptul de va informa daca datele personale sunt sau nu procesate, aveti dreptul de interventie asupra datelor, puteti cere rectificarea, actualizarea, anonimizarea,  blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte. Mai multe detalii puteti gasi in sectiunea de mai jos Drepturile dvs.

Site-ul www.jucariesimagie.ro este inscris in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35545 din 03/07/2015.

Pentru a putea oferi o experienta personalizata pe site-ul nostru, Magic Hub SRL poate stoca urmatoarele informatii privind cookie-uri, IP-uri, informatii despre ISP-uri (Internet Service Provider, furnizor de servicii internet), browserul folosit de vizitator pentru a accesa pagina (de exemplu Internet Explorer sau Firefox), data si ora vizitei, respectiv informatii despre subpaginile vizitate.

Magic Hub poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat pentru a putea duce la indeplinire contractul incheiat (Ex: Firmele de curierat). Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Drepturile dvs.

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal
Aveti dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu dvs., daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau in cazul in care considerati ca acestea pot fi incorecte, va puteti autentifica in contul dvs de client pentru actualizarea acestora sau puteti contacta echipa noastra prin intermediul formularului de contact.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal
Aveti dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem in legatura cu dvs. Pentru a face aceasta cerere in calitate de persoana fizica sau terta parte autorizata, va rugam sa folositi formularul de asistenta de pe site-ul nostru, sectiunea Contact.

Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul de intra in posesia datele proprii pe care ni le-ati comunicat din momentul in care ati devenit clientul nostru. Toate datele referitoare la comenzi sau adresele communicate se regasesc in contul dvs. Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact daca doriti sa le primiti in alt format decat cel pus la dispozie de sistemul nostru.

Dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal
In anumite circumstante, aveti dreptul de a va opune prelucrarii de catre Magic Hub a datelor dvs. cu caracter personal. Daca exista aceasta situatie va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, sectiunea Contact.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:
Daca nu doriti sa mai primiti mesaje de marketing din partea Magic Hub privind serviciile si produsele noastre puteti opta pentru a renunta la toate comunicarile de marketing.
Exista diverse metode de a renunta la primirea mesajelor de marketing:

  • Autentificati-va in contul dvs si accesati optiunile din meniul Informatii Personale
  • Contactati echipa noastra prin intermediul formularului de contact
  • Faceti clic pe link-ul de la sfarsitul unui e-mail de marketing pentru a va dezabona

Daca optati pentru renuntarea la mesajele de marketing, aceasta nu inseamna ca nu veti mai primi mesaje referitoare la servicii contractate pe site-ul nostru (ex: Comenzi plasate).

Pentru administrarea cookie-urilor si o mai buna intelegere a ceea ce sunt acestea:
Doriti sa dezactivati un cookie sau sa intelegeti mai multe cu privire la natura acestora? Consultati sectiunea Despre cookies pe site-ul nostru pentru detalii complete in acest sens.

Cum sa inaintati o plangere:
Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dvs. sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa contactati echipa noastra de Relatii cu Clientii sau trimiteti-ne un mesaj folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar daca aveti in continuare nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se gasesc la adresa www.dataprotection.ro

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal
In cazul in care considerati ca datele pe care le detinem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerati ca nu ar trebui sa prelucram datele dvs., va rugam sa contactati echipa noastra de Relatii cu Clientii folosind formularul de asistenta de pe site-ul nostru, sectiunea Contact. In anumite circumstante, veti avea dreptul de a ne cere restrictionarea prelucrarii.

Dreptul de stergere
Magic Hub urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dvs. doar atat timp cat acest lucru este necesar. Aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem. In cazul in care considerati ca va pastram datele mai mult decat este necesar si daca nu exista alte situatii prevazute de lege, puteti cere stergerea datelor dvs. cu caracter personal trimitandu-ne un mesaj in acest sens prin formularul de asistenta de pe site-ul nostru, sectiunea Contact

Notificari
×