Inferno Cocito Mărește
Inferno Cocito
Inferno Cocito Inferno Cocito Inferno Cocito Inferno Cocito Inferno Cocito Inferno Cocito video

Inferno Cocito

Cartile de joc Inferno - editiile Cocito si Dite - sunt inspirate de Iad, asa cum este descris de Dante Alighieri, binecunscutul poet italian. 

Cocito, reda partea cea mai de jos a iadului, iar designul lor este uimitor! O adevarata opera de arta sau poezie transpusa intr-un pachet de carti de joc.

Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 8 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 8 puncte adica un cupon de 4.00 lei.


85.00 lei

Wishlist

Descriere

Spatele cartilor de jos au un cerc cu tepi de gheata si cu citatul celebru "Lasciate ogni speranza voi ch'entrate" (Abandon all hope, you who enter here)

Cartile de curte si asii reprezinta personajele pe care Date si Virgilio le-a intalnit in calatoria lor pana l-au gasit pe Lucifer.

Jokerii il arata pe Lucifer asa cum este descris de Dante: un demon cu 3 fete, in timp ce ii devoreaza pe cei mai mari pacasi (dupa Dante): Juda, Brutus si Cassius.

Printat de LPCC cu Classic Finish in Taiwan.

Te invatam GRATUIT 10 Trucuri De Magie!

Plaseaza o comanda pe site-ul nostru sau in Magic Shop si primesti acces GRATUIT la Cursul Video cu 10 Trucuri de Magie Explicate. Aceste trucuri au fost alese special pentru a putea fi invatate de catre oricine, indiferent de varsta, profesie sau de nivelul de cunostiinte magice pe care le are.

Primesti toate datele de acces pe email, imediat ce a ajuns produsul la tine.

Iti oferim acest curs BONUS indiferent de produsul cumparat (carti de joc, trucuri de magie, jocuri, puzzle, sharpie etc) si de valoarea acestuia.

Invata, Inspira & Uimeste

Reviews (0)