Dapper NOC (Maroon) Mărește
Dapper NOC (Maroon)
Dapper NOC (Maroon) Dapper NOC (Maroon) Dapper NOC (Maroon) Dapper NOC (Maroon) Dapper NOC (Maroon) Dapper NOC (Maroon) video

Dapper NOC (Maroon), Vanishing Inc.

Cartile de joc trebuie sa transmita un echilibru perfect intre calitate de inalt nivel, design elegant si pret. Aceasta este viziunea companiei Vanishing Inc. 

Detalii

Disponibil in curand

Acest produs iti aduce 4 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 4 puncte adica un cupon de 2.00 lei.


45.00 lei

Wishlist

Descriere

Prima implicare in domeniul cartilor de joc a fost prin realizarea Dapper Deck care au avut un raspuns din partea iubitorilor de carti de joc incredibil de bun.Colectand toate sugestiile pasionatilor, cei de la Vanishing Inc au mers mai departe si au proiectat un nou pachet pe baza acelorasi standarde de calitate – Dapper Noc.

In parteneriat cu House of Playing Cards si The Expert Playing Card Company, Vanishing Inc au produs pachetul de carti perfect atat pentru magicieni cat si pentru flourishers. Cu acest pachet se pot obtine evantaie perfecte, taieri si faro perfecte iar designul minimalist dar totodata elegant le fac sa iasa in evidenta.

Ca si in cazul pachetelor din gama Dapper Deck, Dapper NOC continua aceeasi textura tip damasc atat pe pips-ii Asilor cat si pe interiorul cutiei care bineinteles ca se deschide in lateral. Designul de pe spatele cartilor este rosu maroniu cu margine dechisa.

Ca si bonus, spatele cartilor este marcat cu un sistem ingenios care iti permite sa cunosti suita. Este usor de realizat si astfel poti realiza un numar mare de trucuri de magie.

Contine 52 de carti de joc plus 2 jokers.

Reviews (0)