• carti de joc

Bicycle Standard - Set 2 pachete

40,00 lei

Setul de carti de joc Bicycle Standard este ideal pentru poker si trucuri cu carti de joc.
Contine 1 pachet albastru si 1 pachet rosu.
Aceeasi calitate ca si Bicycle Rider Back. Hartia, materialele, procesul de fabricare, finish-ul aplicat dau cartilor Bicycle o durabilitate greu de egalat.

Contine 2 pachete Bicycle Standard (rosu si albastru).
Nu uita! Sunt cele mai cunoscute carti de joc din lume. Iubite de jucatorii de poker, de amatori, de magicieni si de prestidigitatori pentru calitatea exceptionala, rezistenta si designul care a rezistat peste  130 de ani.
Brand-ul Bicycle are o vechime de peste 130 de ani. Cartile Bicycle sunt printate de United States Playing Cards Company (USPCC) inca din 1885. Numele a fost inspirat de tendinta sociala a acelei perioade – explozia adoptarii de catre populatie a mijloacelor de transport pe 2 sau 3 roti - bicicletele si trotinetele. Intotdeauna fabricate in USA.

1
Stoc epuizat


redeem
Acest produs iti poate aduce pana la 4 puncte de loialitate . Cosul tau contine 4 puncte echivalentul unui voucher in valoare de 2,00 lei .


Detalii ale produsului

USPCC
1001781

Referinte specifice

Review-uri (4)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews
Achizitie verificata

the best

the best

Achizitie verificata

Can't beat the classics

Ideale pt incepatori. Perfecte pt invatat si abuzat. Merita luate la pachet si folosite in mod egal, deoarece combinate cu niste double backere sau double facere pot produce niste efecte de exceptie. <br /> 10/10 pt calitatea si promptitudinea serviciilor celor de la jucariesimagie.ro. Va recomand, de asemenea, cu maxima caldura sa le vizitati punctul de lucru dupa ce trece nebunia asta cu virusu' vietii. Nu i un magazin, ci un loc unde te simti ca acasa.

Cele mai bune cărți!

Perfecte pentru trucuri de magie

Achizitie verificata

Foarte bune

Ma bucur ca ati adus brandul Bicycle in Romania. Sunt cele mai bune carti de joc. Recomand. Este un magazin de incredere