Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and Devo Mărește
Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and Devo
Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and Devo Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and Devo Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and Devo Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and Devo Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and Devo Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and Devo

Falcon Throwing Cards by Rick Smith Jr. and Devo

Cartile de joc Falcon sunt rezultatul colaborarii dintre detinatorul recordului mondial Guiness si magicianului Rick Smith Jr si a lui De’vo, recunoscut la nivel mondial drept card expert.

Materialul din care sunt realizate aceste carti de joc este dezvoltat special de catre USPCC pentru a ajuta la aruncarea cartilor dar pentru a fi perfecte pentru orice alta utilizare. Sunt perfecte pentru magicieni, jucatori, colectionari si in special pentru cei carora le place sa arunce cu cartile.


Detalii

SOLD OUT

Acest produs iti aduce 7 puncte de loialitate. Adauga-l in cos si strangi 7 puncte adica un cupon de 3.50 lei.


75.00 lei

Wishlist

Descriere

The Falcon Throwing Cards Deck sunt putin mai groase fata de un deck normal – in cutie vei gasi 52 de carti + 2 jokeri.

Designul unic de pe spatele cartilor de joc iti va permite sa faci evantaie uimitoare, diferite in functie de directia in care le realizezi. Cand le arunci, se vor vedea superb chiar si de la distanta. De asemenea, cartile de joc au 3-star Card Throwing Marking System - un sistem de masurare cat de adanc este cartea infipta in diverse obiecte.

De asemenea, designul este customizat 100%. Jokerul contine un card reveal, perfect pentru trucurile de magie.

Made in USA.

Reviews (0)